kızımın odası nasıl sizce

Merhaba bebek odasi icin bu takim sizce nasil? Siparis verdik ama bikac surem var vazgecebiliriz? Kararsiz kaldim daha süslü bisey mi alayim
Çok tatlı ..Vazgeçmeyin bence çok süslü olmasın bu çok şık :KK9:Ben olsam kesin alırdım..Nasip ederse Rabbim İnşallah..Güle güle kullansın minik prenses sağlıkla gelsin İnşallah..

Merhaba bebek odasi icin bu takim sizce nasil? Siparis verdik ama bikac surem var vazgecebiliriz? Kararsiz kaldim daha süslü bisey mi alayim
Ben de bayıldımmm çok güzellll, ayıp olmassa fiyat öğrenebilir miyim??

Bayildim cnm bende hamisim fiyati nekadar bu takimin erkek modelide varmi????nerden aldiniz

Masko canbebe den aldik 3700 tl. Erkek icin bunun aynisi yok ama maskoda bu fiyatlara cok tatli erkek bebek odalari var kizlar

Çok güzel gerçekten. Eğer odanız müsaitse çok güzel olur. Ben sadece karyolasını aldım, yeni aldığımız evde bebek odası çok küçük. Sadece karyola ancak sığabildi. Oyuncakları oluyor ilerleyen zamanda insan çok zorlanıyor, yer bulamadıkça

X