E Efsane bendeniz,güneş55 Kayıtlı Üye 3 Eylül 2007 3.763 28 683 69 İzmir 26 Aralık 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Efsane #41 FirstLady .!.: canım facede de görüp yorumlamıştım. yalnız içimden birbirine ne çok benziyorlar dedim. allah tamamına erdirmeyi nasip etsin güzelim. nazarlardan esirgesin.opuyorumnanaktan Genişletmek için tıkla... chikuleta .!.: ALLAH asla ayırmasın:)mutluluklar cnm:) Genişletmek için tıkla... esyn .!.: Allah tamamına erdirsin inşallah ablacığım.... Genişletmek için tıkla... aLLeGRia .!.: Allah tamamına erdirsin çok yakışıyorlar mutluluklar dilerim Genişletmek için tıkla... roşum .!.: hayırlı olsun ablacım,allah tamamına erdirsin inş. Genişletmek için tıkla... sağolun çok teşekkür ederim arkadaşlar güzel dilekleriniz için opuyorumnanaktan
FirstLady .!.: canım facede de görüp yorumlamıştım. yalnız içimden birbirine ne çok benziyorlar dedim. allah tamamına erdirmeyi nasip etsin güzelim. nazarlardan esirgesin.opuyorumnanaktan Genişletmek için tıkla... chikuleta .!.: ALLAH asla ayırmasın:)mutluluklar cnm:) Genişletmek için tıkla... esyn .!.: Allah tamamına erdirsin inşallah ablacığım.... Genişletmek için tıkla... aLLeGRia .!.: Allah tamamına erdirsin çok yakışıyorlar mutluluklar dilerim Genişletmek için tıkla... roşum .!.: hayırlı olsun ablacım,allah tamamına erdirsin inş. Genişletmek için tıkla... sağolun çok teşekkür ederim arkadaşlar güzel dilekleriniz için opuyorumnanaktan
MissGamzeli TeMMuZdan SoNSuZa Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 13 Aralık 2009 10.762 1.987 448 38 7 Şubat 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi Efsane #42 mutluluklar