• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri kızımın nişan resmi

:Saruboceq::nazar::nazar:çok güzel cıkmışlar güneşim.allah tamamına erdirsin canım bir ömür mutluluklar onların olsun inşallah

ablacım çok güzel çıkmıslar allah tamamına erdırsın.inşallah bir ömür boyu gülen yüzleri hiç solmaz ve çooooook mutlu olurlar öpüyorum ıkınızıde opuyorumnanaktan

Hepinizn mutluluğu daim olsun, çok güzel bir çift olmuşlar...
Darısı başıma
:utangac:

:Saruboceq::nazar::nazar:çok güzel cıkmışlar güneşim.allah tamamına erdirsin canım bir ömür mutluluklar onların olsun inşallah

ablacım çok güzel çıkmıslar allah tamamına erdırsın.inşallah bir ömür boyu gülen yüzleri hiç solmaz ve çooooook mutlu olurlar öpüyorum ıkınızıde opuyorumnanaktan

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
teşekür ederim canlarım....

Kızınız çok sade çok tatlı olmuş, ayrıca hanım hanım bir duruşu var, Allah bir ömür boyu mutlu etsin.

ayy maşallahh ne tatlı bı yüzü var kıznın ablacığım:nazar:
Allah tamamına erdırsın ınş
cok güzel çıkmış ömur boyu mutluluklar:asigim::1hug:

mutluluklar kızınıza ne güzel annesi olarak ortak oluyorsunuz sevincine mutluluğuna.
Allah tamaına erdirsin inşallah

ayy maşallahh ne tatlı bı yüzü var kıznın ablacığım:nazar:
Allah tamamına erdırsın ınş
cok güzel çıkmış ömur boyu mutluluklar:asigim::1hug:

böcüğüm tşk ederim canım, amin,,

mutluluklar kızınıza ne güzel annesi olarak ortak oluyorsunuz sevincine mutluluğuna.
Allah tamaına erdirsin inşallah

teşekkür ederim canım,amin inşallah ...

canım facede de görüp yorumlamıştım. yalnız içimden birbirine ne çok benziyorlar dedim. allah tamamına erdirmeyi nasip etsin güzelim. nazarlardan esirgesin.opuyorumnanaktan

Back