Çocuk Hastalıkları Kızımın makatında meme

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

johnmaynard

H@A
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2010
239
3
46
İstanbul
...3.5 yaşındaki kızım geçen yıl kabız olduktan sonra makatında meme oluştu gerdirdiğimde kayboluyo ama normalde çok belli elle tutuluyo yani dr önemli değil dedi ama içim çok huzursuz anlamadı diye düşünüyorm hemoroit falan olurmu çocuklarda bi bilgisi olan varsa nolur cvp yazsın kaybolurmu yoksa dahada büyürmü korkuyorum açıkçası biraz büyüdü ilk çıktığı gibi değil yardımcı olun lütfen ne yapmam lazım hangi dr bölüme gitmeliyim teşekkürler.

Son düzenleme:
MRB geçmiş olsun diyen herkese bende teşkkür ediyim dedim sağolun 50 kişi bakıp okumuş eminim içinizden demişsinizdir herneyse yinede sağolun,belki bizimki gibi rahatsızlığı olan yok ama olmaz başımıza gelmez diyede düşünmeyn sakın allah korusun,yinede merk edeniniz olmuştur belki birazda bilgilendirmek amaçlı gelişmeleri yazayım dedim iyibir çocuk cerrahına götürdüm kızımı baktı inceledi testlr falan sonuç,,geçmişte yaşadığı kabızlık makatında çatlak oluşturmuş ve kızım büyüdükçe poposu toparlamış kendini o çatlak sebebiyle içte oluşan deri meme gibi görüntüsü var dışarı çıkmış bu iyileşmiş haliymiş çok şükür yapılack bişe yok dedi dr kendiliğinden kaybolmasını bekliycez büyüdükçe düzelicekmiş ve bundan sonra kabız olmaması için dikkatetmemiz gerekliymiş ben basurdan çok korkmuştum allaha şükür kötü bişey çıkmadı..

yazınızı yeni gördüm özür:18: benim kızımda 6. ayından sonra meme çıktı. yapacak bişi yok sadece hakiki zeytinyağı sürüyorum . kabız olmamasnı sağlayarak kanamasını önleyebilirsinz. kızım su an 6 yasında ve arada rahatsız oluyo.kaşınıyor diyor. vazelin tarzı kremlerde çok işi yarıyor. yalnız iyi bi marka.geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…