• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Beslenmesi kızımın kuranı için yardımm:)

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

zeynepdefne

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2009
26
0
86
43
İstanbul
merhaba arkadaşalar,

mayıs ayının sonunda kızım için kuran okutmak istiyorum aynı zamanda da ilginç bi şeyler yapmak istiyorum. Kuranda yemek olara patates salatası, börek, yaprak sarması, tatlı, çay dağıtıcaz. bide gelenlere hatıra bişeyler vermek istiyorum ama bulamıyorummm lütfennn bize yardımcı olunn.. Defnem şimdiden teyzelerine çokkk teşekkür ediyor vee kocaman öpüyorrrrr:):ecrin_bebek:Şeniz

Hatıra mı?

Ufak dua kitapları olabilir..Başka ne olabilir ki?

Başörtüsü falan veriyorlar galiba değil mi?

çok teşekkür ederiz teyzecikler :) havluda tülbent te dua kitabı fikride çok güzel....

benim aklıma anahtarlık gelmişti aslında

anahtarlıklara bebeğinin resmini koyabilirsin kızınla ilgili bi hatıra olur ne dersin canım:1hug:

biblolu çikolatalar da olabilir bence mevlütler için şekercilerde oluyor içinde hem çikolata oluyor bibloda hatırası olur...

canım ben oğluma bebek şekerleri yaptım,içinede çikolata koydum doğumunda,ama biraz zahmetli hazırda alabilirsin çok maliyetli değil ve çok güzeller...

2 çocuk annesi biri olarak bebek mevlütünde küçük kesecikler yaptırmıştım üzerinde bebek figürleri olan içerisinede lavanta koydurmuştum tabi bu isteğe bağlı istersen içine mevlüt şekeri de konabilir canım?

canım lavanta daha mantıklı çikolataya göre eğer yaptırmayı düşünüyorsan.
gittiğim mevlütlerde dağıtılan çikolatalar durmuyor mesela.ordan oraya düşüyor eziliyo büzülüyor.
çiçek kokulu naftalinler var. onlar nikah şekeri gibi süslense çok şeker duruyorlar.
hem evde o kadar güzel kokuyorlar ki anlatamam..) maaliyeti de düşük olur

Back