• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızımın kulaklarındaki kıvrılma

seliss

umuda yolculuk
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2007
409
5
318
43
İçel Mersin
arkadaşlar kızım doğduğunda kulaklarında hiç kıvrılma yoktu sonrasında kafasını sağa sola çevirmekten açılma ve kıvrılma oldu bu duruma canım çok sıkılıyor kızım şuan 11 aylık ama 3 aylıktan itibaren sürekli bandana takıyordum ama artık kendi istemiyor ailede kepçelik yok acaba büyüyünce düzelirmi böyle sorun yaşayıp sonradan düzelen oldumu.

aynı şeyleri bende yaşadım ailede hiç kepçe kulak yok 3 aydan sonra sağa sola yatmaktan kulak kıvrılması oldu sürekli bandana taktım gece bile kalktım düzelttim ama yok düzelmedi bi türlü şimdi 3 yaşında kulakları hala kepçe çok araştırdım evet benim bebeğimde boyleydi ergenlikde düzeldi diğenler var 2-3 yaşında düzeldi diyenler var yani değişiyo inşallah bizimkilerde düzelir düzelmeselerde her halleriyle güzeller:34:

birazda olsa umut buldum sölediklerinde umarım bizim kızlarınkide düzelir çünki ben takıntı haline getirdim bizim için dünyanın en güzel varlıkları ama ilerde özgüven kaybı yaratabilir bu gibi problemler sürekli kulaklarını saklamak durumunda kalcağı için çok üzülüyorum ama yapacak bişi yok sanırım bekleyip görecez.

kimse dahil olmamış bu konuya ama ben çoook merak ediyorum.benim kızımdan başka kimsenin bebişinin kulaklarında sorun olmamış demek.

Back