• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızımın konakları..

Zeynep28 maras

Guru
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2009
2.507
19
358
mrb kızlar bebeğim 3 aylık oldu ama neredeyse 1 aydır başında konak var..
ilk olduğunda bebe yağıyla masaj yapıp şampuanıyla yıkadım azaldı ama o seviyede kaldı saçlarının arası sarı sarı pul pul oldu...
ona bi zararı olmaz dimi?

yok canım ne zararı olcak. benim oğlanınkileri bebe yağıyla ovdum tüy tarağıyla ters ters taradım sacını. biraz dokuldu ama hepsi çıkmamıştı ben de elimle çıkardım tek tek zaten yumuşaklardı parmağımla kopardım :utangac: bilmem yanlış mı yaptım ama şu an tertemiz kafası. herhangi kötü bişey de olmadı

yok canım ne zararı olcak. benim oğlanınkileri bebe yağıyla ovdum tüy tarağıyla ters ters taradım sacını. biraz dokuldu ama hepsi çıkmamıştı ben de elimle çıkardım tek tek zaten yumuşaklardı parmağımla kopardım :utangac: bilmem yanlış mı yaptım ama şu an tertemiz kafası. herhangi kötü bişey de olmadı

bıngıldağının üzerinde var yaa ben elimle alamıyorum taramayada cesaret edemiyorum ancak banyodan sonra havluyla kurulrken biraz oavalıyorum okadar ama düşecek seviyeye geldiğinde aldıysan sorun olmaz yani bakalım bizimki ne zaman geçecek...

tararken kafası acımıyo dimi hani bıngıldağı varya ondan braz tereddüt ediyorum..

mrb cnm
bildiğim kadarıyla yani biryerde okumuştum ama nerde hatırlamıyorum bıngıldağına çok sert darbe almadığı sürece birşey olmazmış
birde mesela dr muz muayene ederken bıngıldağını hafif bastırıyo kontrol ediyo bunun sebebni de gelişimi ileri derecedeyse oradaki yumuşaklık çabuk kapanırmış
yani canım başını tarayarak hiçbir zarar vermezsin korkma
ben sana bunları söylüyorum ama bende yeni öğrendim bunları kızım 4.5 aylık ve 4 ay babannesinin yüzünden kafasında konakla gezdik delikafadulden oda bana kızar tarattırmazdı kendi dökülür derdi ama nerdee kendiliğinden giden bişe olmadı şimdi çok şükür konak sorunumuz yok
biraz uzun cvp oldu galiba kusura bakma kaydirigubbakcemile3

mrb cnm
bildiğim kadarıyla yani biryerde okumuştum ama nerde hatırlamıyorum bıngıldağına çok sert darbe almadığı sürece birşey olmazmış
birde mesela dr muz muayene ederken bıngıldağını hafif bastırıyo kontrol ediyo bunun sebebni de gelişimi ileri derecedeyse oradaki yumuşaklık çabuk kapanırmış
yani canım başını tarayarak hiçbir zarar vermezsin korkma
ben sana bunları söylüyorum ama bende yeni öğrendim bunları kızım 4.5 aylık ve 4 ay babannesinin yüzünden kafasında konakla gezdik delikafadulden oda bana kızar tarattırmazdı kendi dökülür derdi ama nerdee kendiliğinden giden bişe olmadı şimdi çok şükür konak sorunumuz yok
biraz uzun cvp oldu galiba kusura bakma kaydirigubbakcemile3

sağol canım cevabın için en kısa zamanda tarak yada fırça neyse işte ondan alıcam kurtulalım şu konaktan artık...
sen sadece taradınmı zeytinyağı yada bebe yağı sürünmü hiç?

sağol canım cevabın için en kısa zamanda tarak yada fırça neyse işte ondan alıcam kurtulalım şu konaktan artık...
sen sadece taradınmı zeytinyağı yada bebe yağı sürünmü hiç?

banyosundan birkaç saat önce zeytinyağı sürmüştüm canım ama biraz bolca sürdüm sonra taradım sonrada yıkandık ama bizimkiler epey fazla olduğu için bir defada gitmedi
zeytinyağı,bebeyağı, yada badem yağı bolca sür başına iyice yumuşasın sonra korkmadan tara sonra da güzel bi banyo inş bişey kalmaz

konak için doktora ne lüzum var söyleyeceği şey aynı .üstelik bu bir hastalık değil..

zeytinyağının içine biraz karbonat birde aspirin kırıp atın sürün saçına yarım saat sonra yıkayın ve tarayın..hiçbirşey kalmayacaktır..

Back