• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Kizimin kolundaki tüyler!

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

sedef76

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2007
27
1
86
48
Almanya
Yaa kizlar ne yapacagimi bilemiyorum.Kizim 9yasinda ve kollari oldukca tüylü.Ince ama cok sik ve uzun ve özellikle islak olunca cok göze batiyor.Doktorumuz ergenlik cagina girdimi gecer dedi ama gelde bunu kizima anlat.Kendisi oldukca icli ve hassas bir yapiya sahip.Yazin en sicaginda bile uzun kol giymek istiyor. ve isin en kötüsü okulda arkadaslari alay ediyorlarmis,ne yapabilirim???Benden kollarina agda yapmami istiyor,önce hic ciddiye almadim.ama okadar kararliki anlatamam.Agda yapilirsa ilrisi ne olur bilmiyorum. kizlar lütfen bana acil cevap verin ne olur.Tecrübesi olanvarmi,yada bir uzman tavsiyesi,lütfen bir seyler yazin bana.Hepinizi öptüm.:a015:

merhaba
siz yazıyı yazalı çok olmuş gerçi ama...
ben de küçükken çok sıkıntı çekmiştim bu konuda anlayabiliyorum kızınızı o yüzden :çok üzgünüm:
belki yazın papatya veya oksijenli suyla güneşte saratırsanız daha az dikkat çekerler.diğerleri için yaşı daha çok küçük çünkü :1no2:

slm arkadaşım seni ve kızını anlayabiliyorum sarartma iyi bi fikir gibi gelmedi bana çünkü güneşte acayip parlar bence al zaten kızında kolunda tüyler olmasını istemediği için üstesinden gelecektir sürekli ağda yapmasına gerek yok annesi sen ağdayla al sonrasını makinayla alırsın ben kollarımı alıyorum hem inceldi hem azaldı bende tüyü hiç sevmem sık sık alır makinayla kolayca arkadaşlarının arasında kendine güven gelir alay edilmek o yaşlarda gerçekten içine kapanmasına neden olabilir

valla ben beyaz tenlı oldugum ıcın benımde kolumdakı tuyler fazla olmasada bellı oluyo cok dıye agdayla almıstım ve coktan ıyı oldu.azaldı seyreldı yanı dıger urunler degıl ama agda tuylerı zamanla seyreklestırıyo baya.epılator yada tuy dokucu krem hepsı hıkaye valla.ne varsa eskı yontemde var.haa bıde agdayla alım ama kolumunbazı yerlerı halıyle morardı:roflol::roflol:ama bı kaac gune kadar gecıyo uzun bı surede cıkmıyo.yanı bılmıyorum kızın acıya dayanırsa al derım beenyerimsenibena.s

bayan olmak ne zor iştir.daha genç kızlığa adım atmadan başlar sounlar.ben derimki doktoruna rica edin o konuşsun.a.s.benim oğluşum henüz 4 yaşında ve sırtındaki tüyleri görseniz şaşırırsınız.sırnaşık şey

slm canm uzulme bencede gecer arda icin cok erken genelde eczanelerde tüyleri sari yapmak icin krem olur ondan al,,ama ona uzulmemesini soyle,,sevgiler

Bencede alın çünkü eninde sonunda alacaksınız almışkende tüy azaltıcı bioder gibi krem sprey veya serumlardan kullanabilirsiniz.

ben oksijenli su sürdüm baya işe yaradı güneşte sarı gözüküyo karanlıkta hiç gözükmüyo deneyebilirsiniz

Tüy dökücü kremlerin jiletten farkı yok.
Tüy sarartıcı kullanıncada belli bir süre sonra tüyler eski rengine dönüyor hatta bence daha koyu oluyor sonradan.

En iyisi ağda ile almak.İleride de lazer yaptırmak.

Yaa kizlar ne yapacagimi bilemiyorum.Kizim 9yasinda ve kollari oldukca tüylü.Ince ama cok sik ve uzun ve özellikle islak olunca cok göze batiyor.Doktorumuz ergenlik cagina girdimi gecer dedi ama gelde bunu kizima anlat.Kendisi oldukca icli ve hassas bir yapiya sahip.Yazin en sicaginda bile uzun kol giymek istiyor. ve isin en kötüsü okulda arkadaslari alay ediyorlarmis,ne yapabilirim???Benden kollarina agda yapmami istiyor,önce hic ciddiye almadim.ama okadar kararliki anlatamam.Agda yapilirsa ilrisi ne olur bilmiyorum. kizlar lütfen bana acil cevap verin ne olur.Tecrübesi olanvarmi,yada bir uzman tavsiyesi,lütfen bir seyler yazin bana.Hepinizi öptüm.:a015:

yaşı çok küçük daha...

bence kökten alma yöntemlerini denemeyin.
hem zaten doktor da ergenlikte geçer demiş.kökten alırsanız kökleri güçlenebilir ve ergenlikte gerçekten döküleceği varsa da dökülmeyebilir.

tüy sarartmayı ya da yakmayı deneyebilirsiniz belki.

keşke doktora ne şekilde alabileceğinizi sorsaydınız.

Back