- 7 Eylül 2007
- 1.598
- 13
- 48
hepinize merhabaa.s.a.s.
size kücük kizimin kiyafetlerini nasil düzelttigini anlatmak istiyorum....
kizim bu ay 6 yasina girdi...Şeniz
bir kac ay oldu kendi kiyafetlerini kendisi düzeltiyor....
bir gün yine ben ona dolabini düzeltirmisin dedim, oda gitti düzeltti..
bir zaman sonra üzgün bir sekilde gedi ne oldu dedim? fazla yeri yokmus esyalarina.....
bakiyim dedim gittim baktim inanmazsiniz esyalarini öyle düzeltmiski günlük bir sekilde.....
yani bir gün icin pantolonunu , üstte giynecek birsey, corabini ve ic camarsirlarini...bunu her gün icin yapmis:1closedeyes: en iyi tarafida renkleri ayarlamis bir gün pembe, bir gün mavi , diger bir gün beyazli birseyler....
bende ona dedimki sana baska dolap alana kadar, simdilik pantolanlari bir yere etekleri bir yere v.s. düzelttip birak...oda tamam dedi......:1rolleyes:
benim cok hosuma gitti böyle yapmasi....
böyle tatli kizi olan anneler yazmak isterseniz buyrun paylasalim.....a.s.
size kücük kizimin kiyafetlerini nasil düzelttigini anlatmak istiyorum....
kizim bu ay 6 yasina girdi...Şeniz
bir kac ay oldu kendi kiyafetlerini kendisi düzeltiyor....
bir gün yine ben ona dolabini düzeltirmisin dedim, oda gitti düzeltti..
bir zaman sonra üzgün bir sekilde gedi ne oldu dedim? fazla yeri yokmus esyalarina.....
bakiyim dedim gittim baktim inanmazsiniz esyalarini öyle düzeltmiski günlük bir sekilde.....
yani bir gün icin pantolonunu , üstte giynecek birsey, corabini ve ic camarsirlarini...bunu her gün icin yapmis:1closedeyes: en iyi tarafida renkleri ayarlamis bir gün pembe, bir gün mavi , diger bir gün beyazli birseyler....
bende ona dedimki sana baska dolap alana kadar, simdilik pantolanlari bir yere etekleri bir yere v.s. düzelttip birak...oda tamam dedi......:1rolleyes:
benim cok hosuma gitti böyle yapmasi....
böyle tatli kizi olan anneler yazmak isterseniz buyrun paylasalim.....a.s.