kizimin kiyafet düzeltmesi.....

Emine

Guru
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2007
1.598
13
48
hepinize merhabaa.s.a.s.

size kücük kizimin kiyafetlerini nasil düzelttigini anlatmak istiyorum....
kizim bu ay 6 yasina girdi...Şeniz
bir kac ay oldu kendi kiyafetlerini kendisi düzeltiyor....
bir gün yine ben ona dolabini düzeltirmisin dedim, oda gitti düzeltti..
bir zaman sonra üzgün bir sekilde gedi ne oldu dedim? fazla yeri yokmus esyalarina.....
bakiyim dedim gittim baktim inanmazsiniz esyalarini öyle düzeltmiski günlük bir sekilde.....
yani bir gün icin pantolonunu , üstte giynecek birsey, corabini ve ic camarsirlarini...bunu her gün icin yapmis:1closedeyes: en iyi tarafida renkleri ayarlamis bir gün pembe, bir gün mavi , diger bir gün beyazli birseyler....
bende ona dedimki sana baska dolap alana kadar, simdilik pantolanlari bir yere etekleri bir yere v.s. düzelttip birak...oda tamam dedi......:1rolleyes:
benim cok hosuma gitti böyle yapmasi....
böyle tatli kizi olan anneler yazmak isterseniz buyrun paylasalim.....a.s.

Çocuklar her defasında büyükleri şaşırtmayı başarırlar.
Allah bağışlasın yavrunuzu.

Maşallah kızınıza:nazar:
Benim kızım da beş yaşında ama yaptığı tek şey kıyafetlerini çıkarıp bir kenara savurmak:roflol:
Ha bir de anne bugün pembe elbisemle taç toamı takacağım der ben sabahları onları hazır ederim.
Bu alışkanlığı nasıl edindirdiniz kızınıza paylaşırsanız sevinirim. Elbiseleri geçtim bari oyuncaklarını toplar

ben o kıyafet düzelten elleri yerim..işte kız çocuğu farkı güzelim..benim de minikim küçükken çok güzel düzeltirdi ama şimdi 11 yaşında valla aldığını atıyor dersleride yoğun olduğu için ses çıkarmadan ben topluyorum..ama hafta sonları bütün gardrobu boşaltır ve o kadar muntazam düzeltirki bende onu ödüllendiririm ki hep yapsın diye...allahım onları bize bağışlasın...

Maşallah kızınıza:nazar:
Benim kızım da beş yaşında ama yaptığı tek şey kıyafetlerini çıkarıp bir kenara savurmak:roflol:
Ha bir de anne bugün pembe elbisemle taç toamı takacağım der ben sabahları onları hazır ederim.
Bu alışkanlığı nasıl edindirdiniz kızınıza paylaşırsanız sevinirim. Elbiseleri geçtim bari oyuncaklarını toplar

selam canim....a.s.benim üc cocugum var ortancada kiz.....
ben calistigim icin cocuklar birazda kendi isleri ile kendileri ugrasiyorlar...giysileri olsun yada oyuncak toplama olsun...
toplamadiklari zaman giysiler yada oyuncaklar cöpe gider biliyorlar.....jeyyar
kücügüde ablasina bakarak yapmaya calisiyor ve simdide ablasindan daha cok dikkat ediyor.......
ben aslinda fazla üzerine düsmedim, ama ben ona önceleri herzaman giysilerini, nasil giycegini , sunu yada bunu giyse güzel olur söylüyordum....
oda zamanla kendi karar vermeye basladi....ve artik öyle....a.s.
insaallah canim senin kizinda alisir hemde henüz 5 yasindaymisŞeniz

MAAŞALLAH KIZINIZA :)) :nazar:
ÇOK HOŞUMA GİTTİ, GÜLÜYORUM ŞU ANDA.
BENİM KIZIMDA İNŞALLAH DERLİ TOPLU OLUR İLERİDE :))

SEVGiLER...

evet arkadaslar ::)) gercekten masaallah cok akilli......::))

Emineciğim maşallah kızına :nazar: benim kızıma bu yazıyı özellkle okutacam o kadar tertipli birisiyimki ama kızıma bu alışganlığı kazandıramadım maalesef tekrar tebrik ediyorum seni böyle bi kızın olduğu için a.s.

ayyyyy canim benim
bende ins. tabiki saglikli olmasi cok onemli ama kiz cocuk istiyorum
emine abla cok sanslisin bu kadar akilli kizin oldugu icin....
ins kizinin sansida iyi olur

ayyyyy canim benim
bende ins. tabiki saglikli olmasi cok onemli ama kiz cocuk istiyorum
emine abla cok sanslisin bu kadar akilli kizin oldugu icin....
ins kizinin sansida iyi olur

tesekkür ederim canim...a.s.
Allah sana hayirli saglikli ve akilli bir bebis versin................a.s.
insaallah canim hem benim kizimin hemde bütün kiz cocuklarinin sanslari cok güzel olur....a.s.

benim de 6 yaşında bir prensim var ama çok tembel oyuncaklarını bile toplamak ona dünyanın en zor işiymiş gibi geliyor. ama artık ikinci bir çocuk düşünüyoruz. inşaallah benimde sağlıklı dünya tatlısı bir kızım olur. allah senin kızınıda nazarlardan korusun maşaallah ona. ne mutlu sana.....

Maşallah kızınıza , benim çocuğum yok ama imrendim valla ... Allah herkese hayırlı evlat nasip etsin , dağınıklık ya da düzende kız, erkek farketmiyor bence , çocuğun içinden gelmeli ne erkek çocukları gördüm inci gibi yazısı olan tertipli düzenli.
Allah herkesin gönlüne göre verir inşallah...

Maşallah kızınıza , benim çocuğum yok ama imrendim valla ... Allah herkese hayırlı evlat nasip etsin , dağınıklık ya da düzende kız, erkek farketmiyor bence , çocuğun içinden gelmeli ne erkek çocukları gördüm inci gibi yazısı olan tertipli düzenli.
Allah herkesin gönlüne göre verir inşallah...

maşallah allah bağışlasın kızını benimde 4 yaşına girecek bir oğlum var bende şimdiden başladım onaçamaşır katlatmaya kendi çamaşırlarını ona katlatıyom derler ya ağaç yaş iken eğilir

X