Atayimsonuçlar gözükmüyor.
Attim canimsonuçlar gözükmüyor.
Paylastim cnm gözukuyotsonuçlar gözükmüyor.
Amin inşallah canımçok belirgin yükseklikler değil, inşaallah önemli bir şey yoktur, bir enfeksiyon geçiriyor olabilir. ciddi bir şey olsa acildeki doktor yönlendirirdi zaten
geçmiş olsun, içinizi ferah tutunAmin inşallah canım
Neden oluyor cnm doktor birşey dedi mi?geçmiş olsun, içinizi ferah tutun
küçük çocuklarım var, özellikle hastayken hemogramda böyle referans dışı sonuçlar oluyor.
hasta iken bu değerlerin yükselmesi gayet doğalNeden oluyor cnm doktor birşey dedi mi?
Belli bir hastaliğı yok ki canim. Beni de o korkutuyor zatenhasta iken bu değerlerin yükselmesi gayet doğal
ama farkında olmasanız da vücutta bir enfeksiyon olabilir. üşüyorum da diyormuş. doktorunuzla görüşün, gerekli görürse ilaç da verir. tekrar bakıldığında umarım ki zaten düzelmiş olur sonuçlarBelli bir hastaliğı yok ki canim. Beni de o korkutuyor zaten
Acilehasta iken bu değerlerin yükselmesi gayet doğal
Acile kolunun ustune düsmesi sonucu göturdüm hasta falan degil di. Doktor kan tahlili istedi boynunun ve kolunum ustune dustu yavrum. Sahipli iki köpek kovalayinca düştü tomografi çekilirken kan da istedi doktor. Çıkan sonuçlar bu. Idrar bakilmadi acaba idrar yollarinda bir sorun var mi da böyle cikti çok tedirginimhasta iken bu değerlerin yükselmesi gayet doğal
Randevu aldim cnm bebeklikten bu yana goturdugum doktoru vama farkında olmasanız da vücutta bir enfeksiyon olabilir. üşüyorum da diyormuş. doktorunuzla görüşün, gerekli görürse ilaç da verir. tekrar bakıldığında umarım ki zaten düzelmiş olur sonuçlar
acile niçin gitmiştiniz de kan bakıldı?
Yok cnm daha önce hiç böyle bir sonuc çıkmadı. Korkudan mi yükseldi acabaKızınız son zamanlarda hiç akciğer ile ilgili bi rahatsızlık geçirdi mi?Hct genelde akciğer hastalıklarında yükseliyor.
Ilk defa böyle oldu. Acile goturmeden önce çok büyük bir korku yaşadi yavrum. Iki sahipli köpek kovaladi yavrum çok büyük bir korku yaşadi aynı gün yapildi bu tahlil. Hastane ve sağlık ocaklarinda ki referanslar çok farklıKızınız son zamanlarda hiç akciğer ile ilgili bi rahatsızlık geçirdi mi?Hct genelde akciğer hastalıklarında yükseliyor.
Siz içinizi ferah tutun internetede bakmayın kötü bir şey olsa belirti verirdi illa, kan sonuçlarındada abartı bi yükseklik yok muhtemelen tekrar yaparlar testleri, testlet yine böyle gelirse yönlendirirler zaten sizi akciğer kalp ve böbreğe bakarlar.Ilk defa böyle oldu. Acile goturmeden önce çok büyük bir korku yaşadi yavrum. Iki sahipli köpek kovaladi yavrum çok büyük bir korku yaşadi aynı gün yapildi bu tahlil. Hastane ve sağlık ocaklarinda ki referanslar çok farklı
Bu sonuclar kizimin cnm 15 yasinda. Rabbim yavrularimizi korusunSiz içinizi ferah tutun internetede bakmayın kötü bir şey olsa belirti verirdi illa, kan sonuçlarındada abartı bi yükseklik yok muhtemelen tekrar yaparlar testleri, testlet yine böyle gelirse yönlendirirler zaten sizi akciğer kalp ve böbreğe bakarlar.
Merhaba canim geç gördüm mesajlari. Evet gösterdim şükür bu değerler çok önemli değil dedi. Anneyiz işte panik oluyoruzmerhabalar, gösterdiniz mi sonuçları? inşaallah iyidir kızınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?