How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Çocuk Hastalıkları Kızımın kalçası

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

TaKinTi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2009
293
1
96
Elazığ
ya pimpirikli miyim bilmiyorum ama bişeyi merak ettim kızımı kucagıma aldıgımda yatırmak için sanki beliyle kalçası birbirine baglı deilmiş gibi hareket ediyor. sizde de oldu mu bole yada duydunuz mu bole bişi??? :çok üzgünüm:

canım fark etmedim hiç, esnek oldukları için sana öyle gelmiş olabilir mi dr göster istersen

canım kalça ultrasonu çektirmedinmi 1. ayında benim kızımda kalça çıkığı meğili vardı 1. ultrasonda geçen hafta tekrar çektirdik düzelmiş çok şükür eğer çektirmediysen sakın ihmal etme canım

bu ayda çok hareketliler.benm oğlmda hep oturmk istiyor..yatrdiğimda bacaklarını kendine çekiyorr değişk şeler yapıor bence sana öle gelmştr..kalça usg çektrmednmi

yok usg cektirmedim. eşim calışıyor o işten geldiğğinde hastanenin usg bolummu kapanmış oluyor evimize de cok uzak hastane tek vasıtayla gidilmiyor. üff inşallah kalça cıkıgı deildir ve sadece evhamlanıyorumdur.

en kısa zam anda cektir ama en sağlıklı sonuc 2 ay bitince cektirilen usg ymiş
4 aya kadar eğer böyle bişey varsa çok kısa sürede düzeliyomuş inş yoktur.

kalca cıkıklığını kendınde kontrol edebılırmıssın bı tanığım öle demıstı ama burdan nasıl anlatabılırımkı nette arastır bı bakalım belkı vardı vıdeo kaydı falan. ama en önemlisi dr a gıt daha kesın cözüm

bebeğinin bacaklarını dümdüz yap canım dizlerin üstteki boğum yerleri birbirine denk mi? bbeğin sen düzelttiğinde ağlıyor mu?eğer çizgiler denkse ve bebeğin de ağlamıyosa içini ferah tut ama usg yi de ihmal etme ben de kızımı en çok tulum giydiğinde rahat kucaklıyodum aksi halde hamur gibi geliyodu

usg de çıkmayan röntgen de çıkabiliyor mutlaka 4 aydan sora röntgen yapılmalı bizim öyle oldu usg normaldi ama röntgende asetabular displazi görüldü zaten bunlar zorunlu uygulamalar mutlaka isteyin dr.dan

cnm bırde ıkı bacagını eklem yerlerınden karnına katla tekı dıgerınden daha kısa gelıyosa kalca cıkıklıgı olasılıgı var ama tamsa yok dıye bılıyorum yaa benımde kuyruk sokumunun ustunde omurga kemıği dısarıya cıkıyo oturunca sızce bısı mı var yanı kalca cıkıgı yok gıbı gelıyo benımkı sureklı basmak ıstıyo cıvı gıbı basıyo basarken ağlardı heralde ole yumusacıkta deıl ne bılım ama o kemıge takıldımyatınca kalmıyo bısı ama oturdugu zaman hafıf ole bı cıkıntı oluyo herkezde oluyomu

canım kalça ultrasonu çektirmedinmi 1. ayında benim kızımda kalça çıkığı meğili vardı 1. ultrasonda geçen hafta tekrar çektirdik düzelmiş çok şükür eğer çektirmediysen sakın ihmal etme canım

merhaba arkadaşlar. 1. ayın sonunda bizde ultrason çektirdik. deniz dede kalça çıkıklığına meyil var dediler. önümüzdeki hfta kontrole gideceğiz. bu arada o süre içinde birşeyler yaptınız mı? benim doktorum bir numara büyük bez bağla ve kundak yapma dedi. yapabileceğim başka bir şeyler var mı?

Back