Ayy inşallah teşekkür ederimCok gecmis olsun. Bir bilgim yok. Insallah gecici bir seydir.
Bilgim yok ama kist olabilir.Merhaba herkese
Öncelikle belirteyim doktor randevumuzu aldık ancak aşırı panikledim nedir diye
Yaklaşık 1 hafta önce kızımın kafasında bir şişlik fark ettim çok sert,oynamayan bişey,sordum düştüm çarptım dedi
Önemsemedim geçer dedim çocuk sonuçta bi belirtisi de yoktu yani kusma uyku hali vs
Unuttum gitti tatil için ailemin yanındayım kardeşlerim falan saçıyla ilgileniyordu öyle dikkatlice saçını başını okşamayınca da belli olmuyor..
neyse bu akşam tekrar dokundum saçlarına hala duruyor ve aynı büyüklükte.
Sizce çarpmış olsa küçülmüş olması gerekmez mi ya da ağrıması gerekmez mi?
Aşırı panikledim
Doktor randevumuzu aldık pazartesi götüreceğim ama tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim ne olabilir sizce ya da çarpma sonucu oluşan şişlik öyle kalır mı uzun süre ?
Size de geçmiş olaunÇok geçmiş olsun.
Oğlumda da vardı, bizimki lenf bezi sisligiydi.
Hatta kızımda da var.
Ben size yanlış bilgi vermeyim, sadece mutlaka dr a gidin, ferah haberlerle de dönün insallah.
Öyle söylüyor da pek hatırlamıyor sanırım çünkü ne söylesem ona onay veriyorDoktora görünün tabi de, madem çarptı ondandır. Kafa derisi kalınca malum öyle top kıvamında uzun süre kalabiliyor :) Geçmiş olsun.
Tedavilik bir durum değil bizimki.Size de geçmiş olaun
Tedavisi var değil mi yani zaten gideceğim ama kafanın tepesinin öne doğru sol orta kısmı öyle lenflerin olduğu bir yer değil ki aslında ama yine de merak ettim nasıl bir tedavi uygulanıyor size
1 hafta önceki hali ile aynıTedavilik bir durum değil bizimki.
Sadece sene de bir rutin kontrolde de bakılıyor.
Büyürse ve hareketsiz beze olursa gelin demişti dr umuz.
Ne kadardır şiş kızınızın kafası.
Benim oğlum da çok düşen kalkan bir çocuk, en fazla bir haftaya geçerdi.
Bilmiyorum içim daralıyor nefesim kesiliyor Allahım kimseyi evladıyla sınamasınKücukken bende de olurdu sürekli bir yerlere tırmanıp dustugun icin 3 5 gun kalirdi şıslik ama siz yinede bir dr a goturun
Amin.Bilmiyorum içim daralıyor nefesim kesiliyor Allahım kimseyi evladıyla sınamasın
İnşallahAmin.
Korkmayın içinizi ferah tutun düştüm demiş zaten çocuk, umarım basit bir şeydir
Anladım, basit bisey çıksın, hatta dr a gidene kadar tamamen geçsin gitsin inşallah.1 hafta önceki hali ile aynı
Yani nasıl anlatsam yuvarlak bi şişlik değil çarpmış da şişmiş gibi dağınık 1tl büyüklüğünde falan kalınlığı da anca 1 tl kadar
Öyle yuvarlak hatlı kalınca bi şişlik değil ondan fark etmemiş olabilirim de belki çok öncesinde vardı bilmiyorum
İnşallahAnladım, basit bisey çıksın, hatta dr a gidene kadar tamamen geçsin gitsin inşallah.
Benim de öyle belki bana çekti diyorum herşeyiyle bana benziyor zaten,huyu suyu tipiya ben bi ara uyku sersemi gece tuvaletten çıkarken devrildim kafamı vurdum kapının sivri yerine. şişti baya ve uzun da bi süre inmedi. yavaş iniyo galiba kafa şişi. ama tabi doktora muhakkak götürün bi baksın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?