- 25 Haziran 2010
- 4.941
- 4.485
- 358
Merhaba herkese
Öncelikle belirteyim doktor randevumuzu aldık ancak aşırı panikledim nedir diye
Yaklaşık 1 hafta önce kızımın kafasında bir şişlik fark ettim çok sert,oynamayan bişey,sordum düştüm çarptım dedi
Önemsemedim geçer dedim çocuk sonuçta bi belirtisi de yoktu yani kusma uyku hali vs
Unuttum gitti tatil için ailemin yanındayım kardeşlerim falan saçıyla ilgileniyordu öyle dikkatlice saçını başını okşamayınca da belli olmuyor..
neyse bu akşam tekrar dokundum saçlarına hala duruyor ve aynı büyüklükte.
Sizce çarpmış olsa küçülmüş olması gerekmez mi ya da ağrıması gerekmez mi?
Aşırı panikledim![KK43 :KK43: :KK43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Doktor randevumuzu aldık pazartesi götüreceğim ama tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim ne olabilir sizce ya da çarpma sonucu oluşan şişlik öyle kalır mı uzun süre ?
Öncelikle belirteyim doktor randevumuzu aldık ancak aşırı panikledim nedir diye
Yaklaşık 1 hafta önce kızımın kafasında bir şişlik fark ettim çok sert,oynamayan bişey,sordum düştüm çarptım dedi
Önemsemedim geçer dedim çocuk sonuçta bi belirtisi de yoktu yani kusma uyku hali vs
Unuttum gitti tatil için ailemin yanındayım kardeşlerim falan saçıyla ilgileniyordu öyle dikkatlice saçını başını okşamayınca da belli olmuyor..
neyse bu akşam tekrar dokundum saçlarına hala duruyor ve aynı büyüklükte.
Sizce çarpmış olsa küçülmüş olması gerekmez mi ya da ağrıması gerekmez mi?
Aşırı panikledim
![KK43 :KK43: :KK43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Doktor randevumuzu aldık pazartesi götüreceğim ama tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim ne olabilir sizce ya da çarpma sonucu oluşan şişlik öyle kalır mı uzun süre ?