Çocuk Hastalıkları Kızımın Kafasındaki şişlik

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Mrs-cicek

🍀
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2010
4.941
4.485
358
Merhaba herkese
Öncelikle belirteyim doktor randevumuzu aldık ancak aşırı panikledim nedir diye
Yaklaşık 1 hafta önce kızımın kafasında bir şişlik fark ettim çok sert,oynamayan bişey,sordum düştüm çarptım dedi
Önemsemedim geçer dedim çocuk sonuçta bi belirtisi de yoktu yani kusma uyku hali vs
Unuttum gitti tatil için ailemin yanındayım kardeşlerim falan saçıyla ilgileniyordu öyle dikkatlice saçını başını okşamayınca da belli olmuyor..
neyse bu akşam tekrar dokundum saçlarına hala duruyor ve aynı büyüklükte.
Sizce çarpmış olsa küçülmüş olması gerekmez mi ya da ağrıması gerekmez mi?
Aşırı panikledim :KK43:
Doktor randevumuzu aldık pazartesi götüreceğim ama tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim ne olabilir sizce ya da çarpma sonucu oluşan şişlik öyle kalır mı uzun süre ?

Merhaba herkese
Öncelikle belirteyim doktor randevumuzu aldık ancak aşırı panikledim nedir diye
Yaklaşık 1 hafta önce kızımın kafasında bir şişlik fark ettim çok sert,oynamayan bişey,sordum düştüm çarptım dedi
Önemsemedim geçer dedim çocuk sonuçta bi belirtisi de yoktu yani kusma uyku hali vs
Unuttum gitti tatil için ailemin yanındayım kardeşlerim falan saçıyla ilgileniyordu öyle dikkatlice saçını başını okşamayınca da belli olmuyor..
neyse bu akşam tekrar dokundum saçlarına hala duruyor ve aynı büyüklükte.
Sizce çarpmış olsa küçülmüş olması gerekmez mi ya da ağrıması gerekmez mi?
Aşırı panikledim :KK43:
Doktor randevumuzu aldık pazartesi götüreceğim ama tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim ne olabilir sizce ya da çarpma sonucu oluşan şişlik öyle kalır mı uzun süre ?
Bilgim yok ama kist olabilir.

Çarpmış olabilir. Bazen sişlikler uzun süre kalabiliyor. Bir de kafadan bahsediyorsunuz.

İnşallah sıkıntılı bir durum değil çarpma vurmadır.

Çok geçmiş olsun.
Oğlumda da vardı, bizimki lenf bezi sisligiydi.
Hatta kızımda da var.
Ben size yanlış bilgi vermeyim, sadece mutlaka dr a gidin, ferah haberlerle de dönün insallah.

Çok geçmiş olsun.
Oğlumda da vardı, bizimki lenf bezi sisligiydi.
Hatta kızımda da var.
Ben size yanlış bilgi vermeyim, sadece mutlaka dr a gidin, ferah haberlerle de dönün insallah.
Size de geçmiş olaun
Tedavisi var değil mi yani zaten gideceğim ama kafanın tepesinin öne doğru sol orta kısmı öyle lenflerin olduğu bir yer değil ki aslında ama yine de merak ettim nasıl bir tedavi uygulanıyor size

Size de geçmiş olaun
Tedavisi var değil mi yani zaten gideceğim ama kafanın tepesinin öne doğru sol orta kısmı öyle lenflerin olduğu bir yer değil ki aslında ama yine de merak ettim nasıl bir tedavi uygulanıyor size
Tedavilik bir durum değil bizimki.
Sadece sene de bir rutin kontrolde de bakılıyor.
Büyürse ve hareketsiz beze olursa gelin demişti dr umuz.
Ne kadardır şiş kızınızın kafası.
Benim oğlum da çok düşen kalkan bir çocuk, en fazla bir haftaya geçerdi.

Tedavilik bir durum değil bizimki.
Sadece sene de bir rutin kontrolde de bakılıyor.
Büyürse ve hareketsiz beze olursa gelin demişti dr umuz.
Ne kadardır şiş kızınızın kafası.
Benim oğlum da çok düşen kalkan bir çocuk, en fazla bir haftaya geçerdi.
1 hafta önceki hali ile aynı
Yani nasıl anlatsam yuvarlak bi şişlik değil çarpmış da şişmiş gibi dağınık 1tl büyüklüğünde falan kalınlığı da anca 1 tl kadar
Öyle yuvarlak hatlı kalınca bi şişlik değil ondan fark etmemiş olabilirim de belki çok öncesinde vardı bilmiyorum

Kücukken bende de olurdu sürekli bir yerlere tırmanıp dustugun icin 3 5 gun kalirdi şıslik ama siz yinede bir dr a goturun

ya ben bi ara uyku sersemi gece tuvaletten çıkarken devrildim kafamı vurdum kapının sivri yerine. şişti baya ve uzun da bi süre inmedi. yavaş iniyo galiba kafa şişi. ama tabi doktora muhakkak götürün bi baksın.

1 hafta önceki hali ile aynı
Yani nasıl anlatsam yuvarlak bi şişlik değil çarpmış da şişmiş gibi dağınık 1tl büyüklüğünde falan kalınlığı da anca 1 tl kadar
Öyle yuvarlak hatlı kalınca bi şişlik değil ondan fark etmemiş olabilirim de belki çok öncesinde vardı bilmiyorum
Anladım, basit bisey çıksın, hatta dr a gidene kadar tamamen geçsin gitsin inşallah.

ya ben bi ara uyku sersemi gece tuvaletten çıkarken devrildim kafamı vurdum kapının sivri yerine. şişti baya ve uzun da bi süre inmedi. yavaş iniyo galiba kafa şişi. ama tabi doktora muhakkak götürün bi baksın.
Benim de öyle belki bana çekti diyorum herşeyiyle bana benziyor zaten,huyu suyu tipi 😌 bu konuda da bana çektiyse mümkün
Bende kafamı çarpınca uzunca bi süre iyileşmez

Back