• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızımın ismi ne olsun 🌸

Kızımın ismi..?

• Simay

OY: 26 61,9%
  • Alina

OY: 6 14,3%
  • Maysa

OY: 5 11,9%
  • Liya

OY: 5 11,9%

• Ankete Katılan
    42
Alina isminden vazgeçin derim.Ben de düşünmüştüm ama yeğenim arkadaşım var okulda alina herkes balina diye dalga geçiyor demişti ..O yüzden vazgeçmiştim ben .Ben de önce değişik isimler arastirdim ama sonra risk almak istemedim .Bir gün çocuğumun okukdan gelip neden bana bu ismi koydun demesini istemedim ..Farklı istiyorsaniz yine farklı olan ama dalga konusu olmayacak isimler var ..Maysa da Maysa ve Bulut var .O yüzden sogumustum.Yine dalga gecilebilir ..Liya nin da anlamı yanlış biliniyormus.İnternette yazan anlamı uydurma.Sabir,sabrın en güzeli falan değil.Direkt diyanete sordum .Çünkü ben de koymayı düşündüm.Liya arapça da suya uzak olan yer demekmiş ..En güzeli Simay ..Benim size önereceğim diğer isimler farklı olsun derseniz;
Kumsal , Beliz , Melin , ilay , alin ,

Kardeşimin adı miray ve en yakın kız arkadaşımın kızının adı mira çevremdeki isimler mila Mina aysima hep bu şekilde 🤷🏼‍♀️
Sizin sectikleriniz arasinda simay daha hoş ama yine de bi kac arastirma yapin belki daha hos bi isim duyarsiniz. Rabbim saglicakla kucaginiza almayi nasip etsin😊

Alina isminden vazgeçin derim.Ben de düşünmüştüm ama yeğenim arkadaşım var okulda alina herkes balina diye dalga geçiyor demişti ..O yüzden vazgeçmiştim ben .Ben de önce değişik isimler arastirdim ama sonra risk almak istemedim .Bir gün çocuğumun okukdan gelip neden bana bu ismi koydun demesini istemedim ..Farklı istiyorsaniz yine farklı olan ama dalga konusu olmayacak isimler var ..Maysa da Maysa ve Bulut var .O yüzden sogumustum.Yine dalga gecilebilir ..Liya nin da anlamı yanlış biliniyormus.İnternette yazan anlamı uydurma.Sabir,sabrın en güzeli falan değil.Direkt diyanete sordum .Çünkü ben de koymayı düşündüm.Liya arapça da suya uzak olan yer demekmiş ..En güzeli Simay ..Benim size önereceğim diğer isimler farklı olsun derseniz;
Kumsal , Beliz , Melin , ilay , alin ,
Çok teşekkür ederim Alina ismi için öyle düşünmemiştim galiba simay olucak

Maysa ismini cok cok severim..
Oyum Maysa'ya..
Simay da güzel..
Alina ve Liya en sevmedigim türde olan isimelerden..

Back
X