Kızımın isim sorunsalı

kendi ismim de dahil ipek,nil, miray, defne, asel, mina, ece, ela, alya isimlerinden gına geldiiiiiibeliz ismini kendi fikrim sevemedim önerin var mı dersen yok :) nil ismini seviyordum ama dediğim gibi gına geldi
Sarışın yeşil gözlü müsünüz diye soracaktım ama ban yemişsiniz
Geçmiş olsun

Aslında eskiden isimler çocuk doğduktan sonra onun enerjisine göre konulurmuş fakat şu anda doğum öncesi belli oluyor hatta doğduğu gün Hastane odası bu isimle doluyor
Aynen ben de bu durumdan çok hoşnut olmuyorum.Hatta o yüzden isim koyarken anlamına çok dikkat etmek gerektiğini düşünüyorum çocuğu bence kesinlikle etkiliyor.

Kiz icin aklima gelen isimler:
Duru
Umut
Ömür
Gizem
Sude
Ferda
Idil
Ezgi
Esin
Duygu
Umay
Ipek
Yaren
Güneş

Ayy İnşallah ya, ben de oğluma; Sağlam, kusursuz, doğru Selamete ermiş Tehlikesiz, zararsız, kurtulmuş,temiz, samimi manalarına gelen bir isim koydum, hep de söylerim senin ismin bu bu demek diye çok seviniyor :)

Ayy İnşallah ya, ben de oğluma; Sağlam, kusursuz, doğru Selamete ermiş Tehlikesiz, zararsız, kurtulmuş,temiz, samimi manalarına gelen bir isim koydum, hep de söylerim senin ismin bu bu demek diye çok seviniyor :)
Süpersiniz,tebrik ediyorum. Bilincaltina yavasca isleyecek beynine bilincli anneler iyi ki varlar saglikla huzurla büyütün inşallah

İdil olabilir ben cok begeniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…