aslında bebekler ilk yürürke düşürmeyin korkarlarsa daha geç yürürler derler. halının üstünde alıştırma yapabilirsin en azından düşerse yumuşak düşüş yapsın. ben tek elinden tutuncada heyecanlanıp hızlı hızlı koşar adımlarla gidiyor bu çocuklar alem valla:roflol:tebrik ederim annesi
çok güzel bir duygu değil mi mutluluktan deli oluyor insan
gerçi bunlar otururken daha iyiydi bence de neyse
elinden tutup gezdireceğim diye belim iyice tutulmuş durumda eşimin boyu 1.90 o benden daha beter
bizimki 1 haftadır elini bırakıp adım atıyor dakikalarca ayakta tv izliyor karşına geçip gel diyince tutunduğu yerden elini bırakıp uzun mesafe geliyor ama freni patlamış kamyon gibi elinden tutuncada koşmaya başlıyor ama kontrolsüzce
o hızla düşüp kafayı kıracak diye çok korkuyorum o yüzden hala elini tutuyorum
acaba tutmasam kendi haline bıraksam mı diyorum düşe kalka mı alışsa daha iyi olur dersiniz
Canım benim ne güzel anlatmışsın cimcimen gözümde canlandı :)) Al onu benim için mıncıkla kocamanda öp. Adımlarınız hayırlı olsun. Ömrü boyunca hep sağlıkla büyük adımlar atsın. Her alanda başarılı olsun, taktir görsün inşallah ..
teşekkürler canım senin yerine öper mıcıklarım darısı çınarbeyin başına
kızım tam tamına 10 ay 10 günlük
ne kadar çabuk geçti zaman daha geçen sene bu zamanlar ay tekmeledi, yok kasığımda sancı var, ay belim karnım derken heyecanla geçti ve bebişimi dünya tatlımı aldım kucağıma :CüvCüv:
diş, yürüme ve konuşma olayları anne ve babaları çok sevindirir ben de bu sevincimi sizlerle paylaşıyorum. sırnaşık şey :teytey: delikafadulden :dance: :sm_cool:
dün kızıma bir cesaret geldi bebişkom 1-2 adım atmaya başladı zaten nerdeyse bir aydır ellerini bırakıp ayakta duruyordu kendi kendine ama adım atmaya cesaret edemiyordu. baktım bu kız yürüyecek bugün herhalde izin geldi artık dedim. tek elinden tuttum evde yürüttüm evin içinde sürekli. babası biraz da geç gelmişti akşam meğerse bebişkom babasının da gelmesini beklemiş biz yemek bulaşık olaylarını bitirip oturduktan sonra kapıdan bize doğru gelmeye başladı 3-4 derken 6-7 adım attı. baktı ki biz mutluluktan dumur olmuşuz :1shok: pat diye oturdu hiç aldırmadı tekrar geri kalktı 1-2 adım attı ama yaptığının ne matah bişey olduğunun farkında gülüp duruyo. çok güzel bir duygu arkadaşlar inşallah sizlerde yakın zamanda yaşarsınız bu duyguyu :hooray: a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?