- Konu Sahibi gunesim1311
-
Eki Görüntüle 919544 [/QUOTE]Bunlarmı 4ekım ıstedıklerınız ona göre yarın verırım kargoya
Eki Görüntüle 901402 Eki Görüntüle 901403 Eki Görüntüle 901404 Eki Görüntüle 901405
ptt kargo ile kapıda ödeme yapabiliyor muyuz?kaapıda ödeme oluyorsa daha iyi olur benim için
Kapıdan ödemeyi bırıne sorun ıstersenız belkı ben yalnış bılıyorumdur ekstra ücretı varmı[/QUOTE
sabahtan eft yaparım ben size,kızım malum uslu durur bana izin verirse tabii ki:))
Eki Görüntüle 919544 [/QUOTE]Bunlarmı 4ekım ıstedıklerınız ona göre yarın verırım kargoya
Eki Görüntüle 901402 Eki Görüntüle 901403 Eki Görüntüle 901404 Eki Görüntüle 901405
ürünler iyi ama hediye edilen ürünün lekeli olması sence hoş mu arkadaşım?sana yapılsa ne hissederdin ?fotosunda evet önü kapalı görünüyor.bence yolladığımız ürünleri iyi incelemeliyiz.4ekime hak verdim doğrusu.güneşim siz de biraz sert çıkmışsınız sanki.sonuçta kimse kimseden zorla bir şey almıyor,sizin dikkatli olmanız gerekirdi bence,uzaktaki ne bilsin senin ürürününü.bir fotodan yola çıkıyoruz sonuçta.ürünlerin fiyatları çok ucuz değil,normal.sıfır ve özellikli elbiseler bile bazı arkadaşar tarafından 10-12-15tl ye veriliyor.bence dikattli satıcı dikkatli olmalı.Inanamiyorum butun bunlari 35 lirayami verdin gunesim keske kizim olsaydi asla dusunmezdim arkadasim sende sikayet etme bence super bi paraya muhtesem urunler almissin herzaman bulamassin bence
ürünler iyi ama hediye edilen ürünün lekeli olması sence hoş mu arkadaşım?sana yapılsa ne hissederdin ?fotosunda evet önü kapalı görünüyor.bence yolladığımız ürünleri iyi incelemeliyiz.4ekime hak verdim doğrusu.güneşim siz de biraz sert çıkmışsınız sanki.sonuçta kimse kimseden zorla bir şey almıyor,sizin dikkatli olmanız gerekirdi bence,uzaktaki ne bilsin senin ürürününü.bir fotodan yola çıkıyoruz sonuçta.ürünlerin fiyatları çok ucuz değil,normal.sıfır ve özellikli elbiseler bile bazı arkadaşar tarafından 10-12-15tl ye veriliyor.bence dikattli satıcı dikkatli olmalı.
Kızım maşallah çok hızlı büyüdü ver tertemiz kıyafetlerımız gıyılmeden kaldı, hatta kangruyu hıc kullanmadık sadece denedık dıyebılırım..kıyafetlerın çoğu ABD den geldı.... sımdılık bunları eklıyorum alana hayırlı olsun
0-3 aylık çok şık tulum 25 tl
0-3 ay carter's çok şık badılı elbıse bolerolu 25
chıcco kangru 35
0-3 ay 25 tl
0-3 new born baby glam marka 25 tl
New born Gymboree marka 25 tl
Bjk Store sıfır ürün 6-9 ay 25 tl
3 ay 60 cm sıfır ürün
C&a sıfır kadıfe tulum 15 tl
gerçekten zevkinize hayran oldum elbiseler takımlar süper ve tabi sunummm... benim bebeğim iki aylık ama bayağı iri şu an 6-9 giyiyoruz nerdeyse.. acaba ilk üç elbisenin ve taytlı fırfırlı bi takım var cm olarak ölçüp yazabilir misiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?