• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Kızımın hıc kullanılmamış etıketlılerı ve kangrusu

Ilk ıkı resım 0-3 hatta ılk olan hastane çıkışımız 15 tl set
Ikıncı resım mısspan 10 tl şapkası da var
Dıger tum resımler 3-6 10 tl pijamalar 7 tl
Pembe çızgılı yakasında Güllu 6 ay carter's marka penye 20 tl
Carter,s uyku tulumu polar 0-9 ay yazıyor amerikadan geldı 25 tl
Avent bıberon hıc kullanılmadı 10 tl
Kanz 3-6 üst kadıfe 20 tl

Bunlarmı 4ekım ıstedıklerınız ona göre yarın verırım kargoya
Eki Görüntüle 901402 Eki Görüntüle 901403 Eki Görüntüle 901404 Eki Görüntüle 901405 [/QUOTE] $image.jpg

çok zevklisiniz gerçekten bayıldım bebeğimin cinsiyeti belli olsaydı şimdi ye kesin almıştı çoğunu belli olduğunda satılmazsa alırım inşallahh

Eki Görüntüle 919544 [/QUOTE]

ürünler geldi, yalnız en sonuncu pembe body nin tam göğsünün ortasında bir leke var.onun görünmememsi için kolllarıyla kapatılmış sanırım.keşke dürüstçe leke var deseydiniz:((( çok üzücü:((
ayrıca özelden bir takım size hediye göndereceğim demişsiniz aama göndermemişsiniz,göndermek zorunda da değilsiniz ama dürüst olmak meselesi???çorap için teşekkür ederim yine de...

diğer ürünlerde sorun yok.

Son düzenleme:

ürünler geldi, yalnız en sonuncu pembe body nin tam göğsünün ortasında bir leke var.onun görünmememsi için kolllarıyla kapatılmış sanırım.keşke dürüstçe leke var deseydiniz:((( çok üzücü:((
ayrıca özelden bir takım size hediye göndereceğim demişsiniz aama göndermemişsiniz,göndermek zorunda da değilsiniz ama dürüst olmak meselesi???çorap için teşekkür ederim yine de...

diğer ürünlerde sorun yok.[/QUOTE]

Leke falan yoktu düşünceniz cok cırkın öyle bısey yapacak kışı değilim..sız o badıyı ücretsiz gonderdım farkındaysanız ayrıca ındırımde yaptım üstüne üstlük 4 takım aldınız hepsı yepyenı markalı 35 tl ödedınız....pembe badı ve çorap hedıye yolladım... Ayrıca sız bana kargo 5 tlyı geçmesin dediniz...sıze ürün koysam bu kez begenmeseydınıx bana bosuna fazla kargo ödettın dıyede kızardınız sız..ınsan bazen napacagını şaşırıyor gercekten kımseye ıyılık yaramıyor....

Inanamiyorum butun bunlari 35 lirayami verdin gunesim keske kizim olsaydi asla dusunmezdim arkadasim sende sikayet etme bence super bi paraya muhtesem urunler almissin herzaman bulamassin bence

Inanamiyorum butun bunlari 35 lirayami verdin gunesim keske kizim olsaydi asla dusunmezdim arkadasim sende sikayet etme bence super bi paraya muhtesem urunler almissin herzaman bulamassin bence
ürünler iyi ama hediye edilen ürünün lekeli olması sence hoş mu arkadaşım?sana yapılsa ne hissederdin ?fotosunda evet önü kapalı görünüyor.bence yolladığımız ürünleri iyi incelemeliyiz.4ekime hak verdim doğrusu.güneşim siz de biraz sert çıkmışsınız sanki.sonuçta kimse kimseden zorla bir şey almıyor,sizin dikkatli olmanız gerekirdi bence,uzaktaki ne bilsin senin ürürününü.bir fotodan yola çıkıyoruz sonuçta.ürünlerin fiyatları çok ucuz değil,normal.sıfır ve özellikli elbiseler bile bazı arkadaşar tarafından 10-12-15tl ye veriliyor.bence dikattli satıcı dikkatli olmalı.

ürünler iyi ama hediye edilen ürünün lekeli olması sence hoş mu arkadaşım?sana yapılsa ne hissederdin ?fotosunda evet önü kapalı görünüyor.bence yolladığımız ürünleri iyi incelemeliyiz.4ekime hak verdim doğrusu.güneşim siz de biraz sert çıkmışsınız sanki.sonuçta kimse kimseden zorla bir şey almıyor,sizin dikkatli olmanız gerekirdi bence,uzaktaki ne bilsin senin ürürününü.bir fotodan yola çıkıyoruz sonuçta.ürünlerin fiyatları çok ucuz değil,normal.sıfır ve özellikli elbiseler bile bazı arkadaşar tarafından 10-12-15tl ye veriliyor.bence dikattli satıcı dikkatli olmalı.

Leke yoktu arkadasım 5 tl ilk şey ıcın leke olsa çöpe atardım nıye gızlıyım satıyım 5 tl ıcın...

Kızım maşallah çok hızlı büyüdü ver tertemiz kıyafetlerımız gıyılmeden kaldı, hatta kangruyu hıc kullanmadık sadece denedık dıyebılırım..kıyafetlerın çoğu ABD den geldı.... sımdılık bunları eklıyorum alana hayırlı olsun

0-3 aylık çok şık tulum 25 tl
0-3 ay carter's çok şık badılı elbıse bolerolu 25

chıcco kangru 35

0-3 ay 25 tl
0-3 new born baby glam marka 25 tl
New born Gymboree marka 25 tl
Bjk Store sıfır ürün 6-9 ay 25 tl
3 ay 60 cm sıfır ürün
C&a sıfır kadıfe tulum 15 tl

Hepsi çok güzel ama benm kızım 10 aylık. keşke daha küçük olsaydı..

gerçekten zevkinize hayran oldum elbiseler takımlar süper ve tabi sunummm... benim bebeğim iki aylık ama bayağı iri şu an 6-9 giyiyoruz nerdeyse.. acaba ilk üç elbisenin ve taytlı fırfırlı bi takım var cm olarak ölçüp yazabilir misiniz

gerçekten zevkinize hayran oldum elbiseler takımlar süper ve tabi sunummm... benim bebeğim iki aylık ama bayağı iri şu an 6-9 giyiyoruz nerdeyse.. acaba ilk üç elbisenin ve taytlı fırfırlı bi takım var cm olarak ölçüp yazabilir misiniz

Teşekkür ederım begenmenıze sevındım
Kot olan tulum uzunluk 40 cm şort kısımda dahıl omuzdan omuza 22 cm bel cevresı 25 cm
Taytlı takım 3 numaralı boy 33 cm koltuk altından enı 21
Taytında boyu 28 cm enı 23 cm
Puanlık lacivert elbıse bolerolu boyu 35 cm bolerosu boyu 20 enı 23 cm

Back