• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızımın halı ne olacak

zeynepdamlacan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2021
310
-256
48
29
Iyı aksamlar herkese artık aklımda yapıcak hiçbir fıkrım olmadığı ıcın size yazıyorum tecrübeli anneler lutfen bısey soyleyın 3 yasında kızım cok agresıf ne yemek yıyor ne sakınce oturuyo nede oynuyor dışarı çıkarıyorum hergun perişan olup dönuyoruz evdede durmuyo misafirlik te durmuyor bırılerı gelse aynı napıcagımı bılmıyorum bıkac gundurde agzına lokma koydugu yok versem aglıyo ınanın nasıl yasadıgına şaşırıyorum dunden berı ıshal ve 8 defa dır aşırı bır sekılde kusuyo hıc bısey yememesıne ragmen doktora goturdum ılaclarını ıcıremıyorum kıyamet koparıyo nasıl ıyılesecek pekı anlamıyorum lütfen bısey soyleyın erıyıp gıdıyo gozumun önünde

3 yaşında gelişimi nasıl boyu kilosu ? Suan hasta yememesi çok normal siz sabırla ilaçlarını verip bekleyin . Hastalık hali geçtikten sonra detaylı bir kan tahlili yaptırın

Allahım korusun öyle olumsuz cümleler kurmayın.
Allahım acil şifalar versin inşallah.

Bol su icirin ishal kusma varsa .
Mide bulantısı varsa ben nane içerim ama 3 yaşında çocuk içer mi bilmiyorum.
Ağrısı sızısı falan mı var acaba hiç bı yerde durmadigina göre. Konuştunuz mu hiç

Çoçuk psikiyatrisine götürseniz.
Eğer nörolojik bir sıkıntısı yok ise hastalıktan değildir
Evin diğer üyeleriyle diayoluğu nasıl babası varsa kardeşi
Sıkıntı ne zaman başladı ??
Bence sakin olun sizin daha sakin olmanız gerek
Psikiyatris işini halledin geç kalmayın i

çocuklar çok çok dayanıklı
korkmayın
stres yapmayın
en kötü ihtimalle damar yoluyla ilaç verirler, eğer iyileşmezse, bir yolu bulunur yani. sizin sinir stres sahibi olmanız daha kötü.

çocuklar genel olarak ilaçları doğru düzgün içmiyor ki.
artık 4 yaşında bir yiğenim var - o da böyleydi yıkardı ortalığı asla içiremezdik. kaç sefer hastanelik oldu. acilde ilaç verildi.
neyse şimdi 2 yaşındaki kardeşine ilaç vermeye yardım ediyor :D onu kandırmak için oyun yapıyor filan.
büyüyecek, geçecek. seneye çok şey değişmiş olacak.

çocuğun agresifliği için hastalığı geçince tekrar bir değerlendirme yaparsınız. belki bir uzman görmeli eğer gerçekten hep agresifse.
ama bi soluk alın..çocuğa tek bakan siz misiniz? sosyalleşiyor mu? hastalıktan önce ne kadar süredir agresifti? çünkü çocuklarda büyüme atakları oluyor, hastalıkta zaten agresifleşiyorlar huyları değişiyor...

Çoçuk psikiyatrisine götürseniz.
Eğer nörolojik bir sıkıntısı yok ise hastalıktan değildir
Evin diğer üyeleriyle diayoluğu nasıl babası varsa kardeşi
Sıkıntı ne zaman başladı ??
Bence sakin olun sizin daha sakin olmanız gerek
Psikiyatris işini halledin geç kalmayın i
Herkesle aynı yaa kımsenın yanına gıtmıyo cagırsalar aglar eline bısey vermeye kalksalar aglar sonradan degıl bebeklikten berı boyle

Iyı aksamlar herkese artık aklımda yapıcak hiçbir fıkrım olmadığı ıcın size yazıyorum tecrübeli anneler lutfen bısey soyleyın 3 yasında kızım cok agresıf ne yemek yıyor ne sakınce oturuyo nede oynuyor dışarı çıkarıyorum hergun perişan olup dönuyoruz evdede durmuyo misafirlik te durmuyor bırılerı gelse aynı napıcagımı bılmıyorum bıkac gundurde agzına lokma koydugu yok versem aglıyo ınanın nasıl yasadıgına şaşırıyorum dunden berı ıshal ve 8 defa dır aşırı bır sekılde kusuyo hıc bısey yememesıne ragmen doktora goturdum ılaclarını ıcıremıyorum kıyamet koparıyo nasıl ıyılesecek pekı anlamıyorum lütfen bısey soyleyın erıyıp gıdıyo gozumun önünde
Cok gecmis olsun. Kesinlikle beni yanlis anlamanizi istemem. Belli ki kiziniz sizi otorite olarak gormuyor. Bence krese verin. Imkan varsa yarim gun ile baslayin. Davranislarinin cok degisecegini dusunuyorum.

çocuklar çok çok dayanıklı
korkmayın
stres yapmayın
en kötü ihtimalle damar yoluyla ilaç verirler, eğer iyileşmezse, bir yolu bulunur yani. sizin sinir stres sahibi olmanız daha kötü.

çocuklar genel olarak ilaçları doğru düzgün içmiyor ki.
artık 4 yaşında bir yiğenim var - o da böyleydi yıkardı ortalığı asla içiremezdik. kaç sefer hastanelik oldu. acilde ilaç verildi.
neyse şimdi 2 yaşındaki kardeşine ilaç vermeye yardım ediyor :KK70: onu kandırmak için oyun yapıyor filan.
büyüyecek, geçecek. seneye çok şey değişmiş olacak.

çocuğun agresifliği için hastalığı geçince tekrar bir değerlendirme yaparsınız. belki bir uzman görmeli eğer gerçekten hep agresifse.
ama bi soluk alın..çocuğa tek bakan siz misiniz? sosyalleşiyor mu? hastalıktan önce ne kadar süredir agresifti? çünkü çocuklarda büyüme atakları oluyor, hastalıkta zaten agresifleşiyorlar huyları değişiyor...
Bebeklıkten berı böyle aglaya aglaya hastalanıyo sureklı

Herkesle aynı yaa kımsenın yanına gıtmıyo cagırsalar aglar eline bısey vermeye kalksalar aglar sonradan degıl bebeklikten berı boyle
Bence konuyu uzmana danışın
İleride büyüyünce sıkıntılar çoğalmasın
Ben uzman değilim yanlış anlamayın
normal değil davranışları
Evdeki durum da eşinizle diyaloğunuz nasıl
Çoçuklar çabuk etkilenir ailelerini kopyalar
Anaokulu öğretmeniyim bu arada

Kizinizin iletisim kurma sorunu olabilir diye dusundum bence once bir cocuk psikeatristine goturun ve bir sorunu yoksa onada danisarak krese baslatin orda hizaya gelir baska bir sikintisi yok ise

Bence psikiyatri vs diye kendinizi üzmek için çok erken konuşması geciktiyse kendini ifade edemediği için huysuzluk yapıyor olabilir ki zaten hastaymış 2,5 yaşında kızım var kendini ifade edene kadar o da huysuz gorunurdu psikiyatri ilaç verir sersemletir falan ne gerek var gidecekseniz pedagoga gidin cocuk gelişim uzmanı aydınlatsın sizi ama harap etmeyin kendinizi

Bence konuyu uzmana danışın
İleride büyüyünce sıkıntılar çoğalmasın
Ben uzman değilim yanlış anlamayın
normal değil davranışları
Evdeki durum da eşinizle diyaloğunuz nasıl
Çoçuklar çabuk etkilenir ailelerini kopyalar
Anaokulu öğretmeniyim bu arada
Neden normal degilki öğretmenim diyorsunuz kendini ifade etmekte gecikmiş konuşması gecikmiş çocuk hareketleri bunlar çocuk gelişim uzmanı görmeli anneyi korkutmayalim lutfen

Yoğurt yedirin su icirin siz sakın kalın oda hisseder ilacını içersen şunu vericem gibi şeyler yapabilirsiniz

Hastalıktan dolayı yiyemiyordur muhtemelen sıvı eksikliği olmasın bence bi serum yoluyla beslenme yaptırabilirsiniz hastaneye götürüp sıvı kaybını önlemek adına da iyi gelir

Neden normal degilki öğretmenim diyorsunuz kendini ifade etmekte gecikmiş konuşması gecikmiş çocuk hareketleri bunlar çocuk gelişim uzmanı görmeli anneyi korkutmayalim lutfen
Çoçuk gelişim uzmanları
Pedagog eşliğinde
Tabi ailelerin iznini alarak
Farklı davranış gösteren çocuklarla görüştürüyoruz
Arada karşılaştığımız durumlar
Bir çok aile çoçuklarıyla uğraşmak istemeyip kreşe gönderenler oldukça fazla
bir sıkıntısı var belli bu şekilde dikkat çekmeye çalışıyor

Öncelikle şu anki hastalığı için geçmiş olsun. Dediğiniz diğer durumlar için bir çok kişiye aynı şeyi yazıyorum ama duyu bütünleme ile ilgili sıkıntı olabilir. Bir duyu bütünleme uzmanı ile görüşmenizi tavsiye ederim. Çok farklı duyusal hassiyetler olabiliyor,kızımın hareketli şeylerden kaçma, çok düşme,sakarlık,dengede zor durma gibi sıkıntıları vardı,arkadaşımın kızının yemek seçme ,çoğu şeyi yememe sıkıntısı, başka arkadaşımın oğlunun hiç yerinde durmama,dikkat dağınıklığı durumu duyu bütünleme tedavisi ile baya düzeldi.

Back