Çocuk Hastalıkları Kızımın gözüne bir bakar mısınız?

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

berna_89

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2020
68
44
3
Merhaba hanımlar. 2 aylık bir kızım var. Yaklaşık bir ay önce sol gözü şişmeye başladı. Çocuk doktorumuza götürdük. Böcek ısırığı dedi. Daha sonra morarmaya başladı ve içim rahat etmeyince göz doktoruna götürdük. O da enfeksiyon olabilir deyip damla verdi. Damlası bugün bitti ancak gözünün şişliği ve morluğu hala geçmedi. Başına böyle bir şey gelen var mı? Gerçekten çok üzülüyorum. Acaba gerçekten böcek ısırdı da alerji mi oldu?

Eklentiler

• BFCBE5F9-7517-4AB5-850E-87EE560EDFB2.jpeg
    BFCBE5F9-7517-4AB5-850E-87EE560EDFB2.jpeg
    71,3 KB · Görüntüleme: 55
Enfeksiyon olsa şişlik kırmızılık olmazmıydı kızımdan biliyorum çünkü damlayıda o şekil kullandık.Bir yere vurmuş gibi sanki. İşinde uzman bir yere mı gösterseniz. Çok geçmiş olsun

Merhaba hanımlar. 2 aylık bir kızım var. Yaklaşık bir ay önce sol gözü şişmeye başladı. Çocuk doktorumuza götürdük. Böcek ısırığı dedi. Daha sonra morarmaya başladı ve içim rahat etmeyince göz doktoruna götürdük. O da enfeksiyon olabilir deyip damla verdi. Damlası bugün bitti ancak gözünün şişliği ve morluğu hala geçmedi. Başına böyle bir şey gelen var mı? Gerçekten çok üzülüyorum. Acaba gerçekten böcek ısırdı da alerji mi oldu?
geçmiş olsun canım ama başka bi doktora git mutlaka enfeksiyon morarma yapmaz bildiğim kadariyla.bocek isirmasinida bilemedim.benim kizin gozude enfeksiyon olmuştu kızarıyordu capaklaniyordu.

Back