• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları kızımın gözünde 5 aydır arpacık var geçmiyor;istanbulda iyi bir göz hastanesi

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

oguzer3

Nirvana
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
15
Puanlar
623
Yer
Tekirdağ
mrb; kızımın 5 aydır gözünde arpacık var sürekli tedavi uyguluyoruz ama bir türlü geçmedi,tekirdağda götürmediğimiz doktor kalmadı açıkçası buradaki doktorlar geçmezse operasyon yaparız diyorlar bende anestesi almasını istemiyorum kızım 19 aylık bu arada lütfen bildiğiniz iyi bir göz hastanesi yada göz doktoru istanbulda tavsiyelerinizi bekliyorum
bu arada dünya göz hastanesini duydum giden varsa oradaki doktorlardan tavsiye edeceğiniz doktor isimlerini yazarsanız sevinirim çok teşekkürler..

KONUNUN ÜZERİNDEN ÇOK ZAMAN GEÇTİ AMA EVLADINIZIN GÖZÜ İYİMİ, NELER YAPTINIZ BU SÜREÇTE. BENİM OĞLUMUN İKİ GÖZÜNDE ALT VE ÜST KAPAKLARINDA VAR DR.LAR AMELİYAT O-DEDİ NE YAPACAĞIMI BİLEMİYORUM ARTIK SEVGİLER.

KONUNUN ÜZERİNDEN ÇOK ZAMAN GEÇTİ AMA EVLADINIZIN GÖZÜ İYİMİ, NELER YAPTINIZ BU SÜREÇTE. BENİM OĞLUMUN İKİ GÖZÜNDE ALT VE ÜST KAPAKLARINDA VAR DR.LAR AMELİYAT O-DEDİ NE YAPACAĞIMI BİLEMİYORUM ARTIK SEVGİLER.
anne sütünün iyi geldiğini duymuştum, ama hiç denemeişliğim yok açıkcası. Denenmesinde de sakınca yoktur heralde çünkü doğal bir şey anne sütü. Geçmiş olsun bu arada...

Back