- 30 Mart 2009
- 14.511
- 1
- 65.150
- 1.123
- Konu Sahibi Hayat ne garip
-
Az terbiye, sizin yazdiklariniza cevap verdim. Kendim uydurmadim ya sizin dusuncelerinizi. Kisi kendinden bilir isi, siz bunu dusunup dile getirmissiniz ben de ayipladim ama simdi tu kaka ben miyimBeni eğitim hayatındaki sikintisi etkiliyor üzüyor.si niye aklınız seyinizde gibi özel iliskiye takildiniz.zikrin ne fikrin ne kadın senin.cik konumdan çocuğumla ilgili birşeyde yazma batsın senin fikrin
SevindimBu arada arkadaşım şimdi 25 yaşında ve eskisine göre çok çok azaldı bu problemi. Hava sıcakken falan yinr normalr göre biraz daha fazla terliyor ama eskisi gibi değil.
Sinirlenmedim ki, buna neden sinirleneyim?
Sadece cocugumun bir rahatsizligi hakkinda fikir almak icin konu acsam onun ne tatliligini ne guzelligini yazmak aklima gelmez; ilerde ozel iliskisini yasarken neler cekecegi de... endiseliyim ya cocugum rahatsiz falan
Senin gibi insanlari varya Allah bildiği gibi yapsın.allah seni varya kahretsin insalh.Az terbiye, sizin yazdiklariniza cevap verdim. Kendim uydurmadim ya sizin dusuncelerinizi. Kisi kendinden bilir isi, siz bunu dusunup dile getirmissiniz ben de ayipladim ama simdi tu kaka ben miyim
Bunun ilaci var. Benim bir tanidigimin elleri terliyordu. Sinav kagidini ıslatacak derecede. Ellerin içini bir muddet karartan ama geciren bie ilac varmis. Hazir okul yokken cocuklar da evdeyken bunu doktora danisip yaptirabilirsiniz. Hem hicbir arkadasi da ellerin neden kara diye sormaz. Rahatca aevde atlatir bu donemi.Bayanlar slm
10 yaşında 5. Sınıfa geçen kızım var.
Çok guzel çok tatlı bir kız.yasitlarina Göre gelişimi gayet iyi
Fakat el ve ayakları inanılmaz terliyor su içinde eli hep nem.ders yaparken sürekli peçete koyuyor defterine kitabına islanmasin kirismasin diyeneden böyle oluyor gecermi bayanlar.korona girdi araya gidemedik eretliyio duruyoruz.ama beni bu durum çok üzüyor hep yazında çorap giyiyor.okulda sinavd ayazı yazarken ıslanıyor kağıdı ilerde oz l ilişki si olucak hep ıslak nemli eli vicik vicik malesef ne yapmaliyim
Ekran goruntulerini aldim, mahkemede gorusuruz sayin uyeSenin gibi insanlari varya Allah bildiği gibi yapsın.allah seni varya kahretsin insalh.
Geçmiş olsun, buna tıp dilinde Hiperhidrozis deniyor, eğer altında tiroid vb bir sorun yoksa terlemek herhangi bir sağlık sorununa yol açmıyor ama psikolojik olarak etkilenir sosyal ilişkilerini etkiler diye düşünüyorsanız geçici çözüm olarak ilaç ve botoks tedavisi yapılıyor, kesin çözümse ter bezlerinin alındığı bir ameliyat, pandemi hastanesi olmayan bir sağlık kuruluşuna gidip terlemesinin altında bir hastalık var mı araştırılmasını isteyin.Bayanlar slm
Fakat el ve ayakları inanılmaz terliyor su içinde eli hep nem.ders yaparken sürekli peçete koyuyor defterine kitabına islanmasin kirismasin diyeneden böyle oluyor gecermi bayanlar.korona girdi araya gidemedik eretliyio duruyoruz.ama beni bu durum çok üzüyor hep yazında çorap giyiyor.okulda sinavd ayazı yazarken ıslanıyor kağıdı ilerde oz l ilişki si olucak hep ıslak nemli eli vicik vicik malesef ne yapmaliyim
Merhaba öncelikle allah bağışlasın kızınızı kendi gibi şansıda güzel olsun inşallah benim de eşimde oluyo spor yaptığı zaman daha çok oluyo internette baktım lenf benzleri çok çalıştığı zaman bide çok stres içerisinde olduğu zaman olurmus ihmal etmeyin siz doktora gidin en kısa zamanda şimdiden geçmiş olsunBayanlar slm
Sür canım ama ilk defa yumurtlayan olucak ferik derler bilmem bilir misin bizim orda herkes sürer eline yumurtası küçük olurAaa ciddimisinz enteresan
Biz organik tarım yapıyoruz köyde iç iceyiz tavukla inekle.hafta sonu gidince hemen yumurta süreyim
Canım yazdıklarım biraz saçma gelebilir ama benimde öyleydi küçükken annem yeni yumurtlayan tavuğun yumurtalarını ellerime sürdü geçti öylece
Senin gibi insanlari varya Allah bildiği gibi yapsın.allah seni varya kahretsin insalh.
Evet canım sıcakken iki kere sürdüm annemede annesi yapmış ben de inanıyorumNasıl yaptı ? Sicakken mi ellerinize sürdü ?
Ben böyle eskilerin yaptığı bazı uygulamaların gerçekten olduğuna şahitim.
Alternatif tıp adı altında eskilere dönüş bu yüzden çok var.
Denemek lazım, sonuçta zararlı bir şey değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?