Kızımın Elleri terliyor😞

Hayat ne garip

Nirvana
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2009
5.758
4.810
698
Bayanlar slm
10 yaşında 5. Sınıfa geçen kızım var.
Çok guzel çok tatlı bir kız.yasitlarina Göre gelişimi gayet iyi
Fakat el ve ayakları inanılmaz terliyor su içinde eli hep nem.ders yaparken sürekli peçete koyuyor defterine kitabına islanmasin kirismasin diyeneden böyle oluyor gecermi bayanlar.korona girdi araya gidemedik eretliyio duruyoruz.ama beni bu durum çok üzüyor hep yazında çorap giyiyor.okulda sinavd ayazı yazarken ıslanıyor kağıdı ilerde oz l ilişki si olucak hep ıslak nemli eli vicik vicik malesef ne yapmaliyim

Benim de öyle. Ter bezleriyle alakalı bi sorun. Ameliyatı var ama kuzenim olup memnun kalmadı bu seferde sırtı terlemeye başladı

Güzellikle ne alakası var şimdi napalim yani

. Bir arkadaşım da aynı dertten muzdarip fakat o herhangi bir çözüm yöntemi denememişti. 6 ayda bir ellere botoks yapılıyormuş demişti.

Bu mu derdiniz? Buna mi uzuldunuz gercejten? Allah baska dert vermesin, yardimci olamayacagim kusura bakmayin konu neresinden tutarsam elimde kalacak.
Guzelliginin tatliliginin konuyla alakasi ne?

ozel iliskisinde elinin terli olmasini neden simdiden dert ediyorsunuz? Sagligindan cok endiseliyim, biyle boyle baska belirtiler de var deseniz anlarim ama bu yazdiginiz asiri garip

Allah Allah ne kadar takildiniz güzel tatlı diye belirttigime tamam yahu çıkarın o kısmı görmeyin sizde yardımcı olmayın inan üzüldüm

kan degerlerine baktirdiniz mi, kansizlik demir eksikligi durumlarinda da olabilir. bunlarla ilgisi yoksa ter bezleri cok calisiyordur siz yine bir uzmandan randevu alip ihmal etmeyin. Zamanla ozguven sorunlari da yasayacaktir bu durum devam ederse.
gecmis olsun

Tşkler .hastaneye gidersek korona korkusu var bulasirsa diye erteliyoruz.gitmezsek kafam takılıyor derslerini yaparken defteri nemleniyor

Bende de var yani sürekli peçete kullanacak kadar değil ama ellerim de ayaklarım da soğuk soğuk terler. Bende demir eksikliği ve kansızlık var, ondan kaynaklı. O tarz bir şey olabilir belki. Psikolojisini etkiliyorsa önlem alarak tenha olan bir özel hastaneye götürebilirsiniz kızınızı. Bu virüs iki üç yıl daha hayatımızda olacak gibi duruyor.

Insan kedisinden bahsederken de cok tatli cok minnos diye sever yav, kadin cocuguna guzel demis tatli demis ne var bunda bu kadar sinirlendiniz.
sizde konu sahibi
Insanlar istemiyor diye yazdiginiz seyleri silip duzeltmekle ugrasmayin, kiziniz guzeldir de tatlidir da niye geri adim atiyosunuz :))

10 yaşındaki kızına güzel, tatlı yazıyor diye neden sorun ettiniz ki ?

Anne işte evladını yazmak istemiş. Her şeye de takılmayın ya hu ..

Hayat kalitesini düşüren bir durum , evet.

İlaç ve 10 -20 seanslık bazı uygulamalar yapılıyor.

Geçmezse ameliya ediliyor.

Genetik oldugunu biliyorum .

Doktora gidene kadar ara ara pudra kullanabilir.

Sinirlenmedim ki, buna neden sinirleneyim?
Sadece cocugumun bir rahatsizligi hakkinda fikir almak icin konu acsam onun ne tatliligini ne guzelligini yazmak aklima gelmez; ilerde ozel iliskisini yasarken neler cekecegi de... endiseliyim ya cocugum rahatsiz falan

Benim çok yakın bir arkadaşımda vardı bu sorun. O kadar ileri dereCe ki üniversite sınavında optik ıslanırsa diyr korkusundan ameliyat seçeneğini araştırdı. Ancak ikna olmadı çünkü hem his kaybı gibi tehlikesi varmış hem de sanırım yaş olarak bir sorun vardı o dönem. Sonra o eczaneden rollon gibi bir şey aldı. O işe yaramıştı ama biraz can yakan bir şeydi diye hatırlıyorum, kullanmayı sevmiyordu. Eczaneye durumu anlatıp sorarsanız söylerlrr ürünü, reçetesiz diye biliyorum.

İnanın insanlarla uğraşmak yordu beni hayatta.he he diyip geçelim önemli değil.
Herkesin çocuğu kendine elbet güzeldir
Ama bir bakan birdaha bakar çok güzel bir kızdır yavrum o yüzden bu sıkıntıyı yakıştıramadıgim için belirttim belkide bir anne olarak

Canım yazdıklarım biraz saçma gelebilir ama benimde öyleydi küçükken annem yeni yumurtlayan tavuğun yumurtalarını ellerime sürdü geçti öylece

Bu arada arkadaşım şimdi 25 yaşında ve eskisine göre çok çok azaldı bu problemi. Hava sıcakken falan yinr normalr göre biraz daha fazla terliyor ama eskisi gibi değil.

Beni eğitim hayatındaki sikintisi etkiliyor üzüyor.si niye aklınız seyinizde gibi özel iliskiye takildiniz.zikrin ne fikrin ne kadın senin.cik konumdan çocuğumla ilgili birşeyde yazma batsın senin fikrin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…