Kızımın doğum Haritası bilenler varsa yazabilirler mi Lütfen🙏🏻🥺

Naznil85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2020
615
399
39
Kızımin doğum haritasında Mars 8.evde gösteriyor..Bunun içinde hep kötü yorumlar yapılmış Anne yüreği işte yazilardan çok korktum açıkçası..Bilenler varsa bilgi verirlerse çok Dua ederim Doğum Tarihi 13.09.2015 Saat. 14.40 İstanbul

Tek bir ev tek bir gezegenden aaa bu çok kötü yorumu yapılmaz, harita bir bütündr

Tüm genellemeler yanlış, sadece bulunduğu burç ve eve göre yorum yapılamaz..
Mars 8. Evde güçlüdür , yani akrep burcunun gezegeni marstır ve akrep burcu 8.evdedir. Doğal olarak burda düşüşte değildir. Korkmaya gerek yok sadece bu duruma bakarak..

Çok sağolunDediginiz muhakak doğrudur.Astroloji hakkinda çok fazla bilgim yok..Ama astrolog yazilarini okuyunca çok tedirgin oldum Mars 8.evde sapkın cinsel hayat ani ve kötü ölüm yazıyordu..Anında bulabileceğimde bir astrolog olmayinca doğal olarak çok tedirgin oldum.Ayrıca ;
Venüs Mars Jupiter 8.evde
Güneş ve Ay 9.evde
Satürn 11.evde
Plüton 1.evde
Neptün 2.evde
Uranüs 4.evde
Yükseleni yay (13.09.2015) İstanbul
Bilgisi olup yazan olursa çok sevinirim...Şimdiden teşekkurler

Son düzenleme:
Yanlış anlanayın ama bu şekilde haritaya bakılmıyor, burda sadece gezegen ev var, bunun ay fazları açıları güneş ay ilişkisş harita durumu harşta tipi ... vs incik cincik durumu var

Yanlış anlanayın ama bu şekilde haritaya bakılmıyor, burda sadece gezegen ev var, bunun ay fazları açıları güneş ay ilişkisş harita durumu harşta tipi ... vs incik cincik durumu var
Haklisiniz...Şemayı göndermeye çalıstim ama beceremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…