• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızımın Çilesi :(

Bademella

Anne
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2007
1.093
189
333
39
istanbul
Kızlar merhaba,

Kızım daha 3,5 yaşında ve kreşe gidiyor. Maalesef esmer olduğu için bıyıkları çok belirgin ve çocuklar onunla alay ediyormuş. Bana neden benim bıyıklarım var diye sordu ve ona ikna edici cevaplar vermeme rağmen o yaşadığı travmayı ben de yaşadığım için ne kadar üzüldüğünü anladım.

Ne yazık ki ben de açık tenli ve koyu renk saçlı olduğum için bıyıklarım vardı ve çok bilmiş veletler yüzünden genç kızlık dönemimde bile ciddi psikolojik sorunlar yaşadım.

Bu kadar küçük yaşta bıyık alınmaz ama nasıl bir çare bulabilirim? Kızımın da benim yaşadığım hakaretlere şimdiden maruz kalmasını istemiyorum. Deneyimli annelerden yardım bekliyorum. Ne yapabilirim?

Biraz büyük olsaydi renk açıcı kimyasallar var kullanılabilecek ama daha minicik ya kuzum benim. Çocuklar da çok acımasız oluyor gerçekten. Kiyamam kuzuya yaa

biraz acımasızca olucak ama bikeresinde bi programda kadının biri çocukken stresten kaslarını cımbızla bi kaç kere almış ve bi daha kaşı çıkmadığını anlatiyodu.ordan yola çıkarak acaba uyurken ağda yapip sonrada bitkisel tug azaltıcı kremlerden mi sürsen. hormonlar düşük seviyede oldugnu için belki köklenmez tüyler

biraz acımasızca olucak ama bikeresinde bi programda kadının biri çocukken stresten kaslarını cımbızla bi kaç kere almış ve bi daha kaşı çıkmadığını anlatiyodu.ordan yola çıkarak acaba uyurken ağda yapip sonrada bitkisel tug azaltıcı kremlerden mi sürsen. hormonlar düşük seviyede oldugnu için belki köklenmez tüyler

Bence bu bilgi kesinleşmediği için böyle bişey yapmayın. Ağda mı hem de 3,5 yaşındaki çocuğa:KK43:

Kızlar merhaba,

Kızım daha 3,5 yaşında ve kreşe gidiyor. Maalesef esmer olduğu için bıyıkları çok belirgin ve çocuklar onunla alay ediyormuş. Bana neden benim bıyıklarım var diye sordu ve ona ikna edici cevaplar vermeme rağmen o yaşadığı travmayı ben de yaşadığım için ne kadar üzüldüğünü anladım.

Ne yazık ki ben de açık tenli ve koyu renk saçlı olduğum için bıyıklarım vardı ve çok bilmiş veletler yüzünden genç kızlık dönemimde bile ciddi psikolojik sorunlar yaşadım.

Bu kadar küçük yaşta bıyık alınmaz ama nasıl bir çare bulabilirim? Kızımın da benim yaşadığım hakaretlere şimdiden maruz kalmasını istemiyorum. Deneyimli annelerden yardım bekliyorum. Ne yapabilirim?
Anne değilim, inşallah olurum.
Ama bi fikrim var.
Aktardan papatya alıp kaynatın. Bıyık bölgesine sürün biraz güneşte dursun. Hem zararsız hem faydalı.. sarartıcı etkisi var. Onu da psikolojik olarak biraz rahatlatmış olursunuz.

buyuk konusmiyim ama cocugumla alay geciceklerine gider cocugumun biyik veya kas ortasinda baya belirgin kil varsa halletmeye calisirdim! benim 6 yasindayken bir kiz arkadasm vardi ve hep alay geciyorlardi tek kas diye kiz kendini hic iyi hissetmiyordu ve bikeresinde bana keske ölsem demisti!!!!! okdr uuzldmki annesine soyledm hemen!!!!! ve annesi durumu farkedince kasini almisti.. yemin ederim kiz kendine gelmisti ya !!!!

Back