Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Kızım 2.5 aylık oldu, önceleri haftada 2 defa banyo yaptırıyordum sorun yoktu, şimdi hergün yaptırıyorum ve her defasında da vücut şampuanı kullanmıyorum ama bebeğimin cildi(yüzü, bacakları, kolları) çok kuruyor, elimi sürdüğümde pütür pütür geliyor, vücudunun kuru yerlerine zeytinyağıyla masaj yapıyorum fakat yüzüne ne kullansam bilmiyorum bir öneriniz var mı ?
bizim doktor vücutta kesinlikle şampuan, vücut şampuanı önermedi, sadece sabun kullanın dedi, kafasına da elinizle çok az şampuanı sulandırıp kullanın dedi,ben her banyodan sonra yağlıyorum snra johnson bedtime losyon sürüyorum
ekinsu bizim de kaşta hep konak oluyodu zyağ falan işe yaramadı, en son sütümden sürdüm bida olmadı,ne muhteşem bişey şu anne sütü
kıslar hemen söyleyeyim sebamedin yüz için kremi var sadece yüz için kullanılıyor onu kullanın yumuşacık yapıyor aynı zamanda bebeğin çıkardığı tükrükten dolayı olan asitlenmelere falanda iyi ben kullanıyorum çok güzel günlük yüzünü onla temizleyin
canım benım oglusumunda cıldı de cok kuru ve hassas doktor bana br krem verdı bebek ıcın nemlendırıcıymıs yuzune cok az mıkarda suruyorum vucuduna her banyodan sonra suruyorum cok ıyı gledı hatta ben kendı cıldımede onu kullanıyorum
arkadaslar benım oglumda oyleydı yuzu hep kuruyordu ne yaptıysam nemlenmıyorduu
mustelanın yuz kremını aldık ya cokkkk ıyı geldııı hıc bısey kalmadı banyodan sonra bır kere suruyorum o kadarrrr hergun kullanmaya bıle gerek yok
tavsıye edıyorum mustelanın hıcbır urununde sorun yasayan gormedım sebamedin hıc bır seyını kullanıslı bulmuyorum
sebamed kullanabilirsin nemlendirici. kullandığın şampuan da kurutuyor olabilir ben bi ara chicco kullandım çok kuruttu tekrar daline döndüm bi daha değiştirmeyi düşünmüyorum.
canim benim kiziminki de ilk zamanlarda cok kuruydu dökülüyordu ben de Penaten nemlendirici krem aldim vucut icin olanindan onu kullaniyorum.özellikle banyodan sonra mutlaka suruyorum o kadar kalmadi faydasi oldu sen de dene istesen.
ben oğlumu yenidoğan prof. una götürdüğümde bana basiscreme diye bir krem önermişti.bebe yağı gözenekleri tıkayıp sivilce oluşumuna neden oluyormuş.basiscreme yi kullanıyoruz biz şimdi.o pul pul dökülmeler kayboldu.
kızlar benm kızımdada aynı sorun var havalar soguk dıe fazla banyo yapmamıstı herkeste banyo yapmamasına baglıolardı ama banyo yapıo yıne cıkıo vazalın sürünce geçti ama yeniden çıkti... bir süre sonra kendiliğinden geçer diolar
merhaba benım oğlum 3 ayı yenı doldurdu ve aynı sorun bendede vardı..Bebegımın cildi pul pul kuruyordu..ben MUSTELA stelatopıa kuru cıltler ıcın tedavı edıcı kremını kullandım inanılmaz memnun kaldım bır haftada yumusacık oldu bebegımın cıldı...Emziği cene altını kızartıyordu cıldı çok hassas ve kuru oldugundan bunun içinde BIODERMA abc derm perı-oral kullandım süper buda..Bak al bunları emınım sonuc alacaksın canım