Dün kızıma aldığım giysileri yıkadım.Ona özel deterjan aldım mis kokulu.Çamaşırlığa büyük bir zevkle astım o minik bodyleri,zıbınları....
Evin içinde bir bebek kokusu.Muhteşem bir koku.Allah'ım her isteyene nasip eder inş bu özel duyguyu.
Artık yavaş yavaş hazırlanıyoruz.Kuruyacaklar,ütülenecekler.Henüz dolabımız yapılmadı ama hazır dursunlar.
canım benim bende aynen senin gibi olmuştum aldıklarımı yıkayınca sanki doğmuş gibi her yer o kokmuştusenağlama şimdi çamaşır yıkamaya yetiştiremiyoruz küçük beyin çamaşırları bizden çok:roflol: rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin:1hug:
Allah sağlıkla kucağına almayı onun kendine has cennet kokusunu ciğerlerine doldurmayı da nasip eder inş.Ama bugünlerin tadını çıkar.Çamaşır yıkamaktan yaka silktiğin günlerde gelecek
canım bende geçen hafta yıkadım ütüledim.
nasıl değişik birduyguydu yaşamak lazım.kururken evimiz bebek koktu hep.sonra onları ütülemem nerdeyse bir günümü aldı.hepsini tek tek sevdim okşadım konuştum oğlumun cicileriyle inşallah 2 ay sonra kucağımıza alıcaz kuzularımızı:asigim:
Tüm arkadaşlara yorumları için teşekkür ederim.Dualarına yürekten amiiin diyorum.ınanırmısınız resmini bile çektim çamaşırlığın.Büyüyünce kızıma anlatıcam göstererek.Çok özel bir duygu.Belki güleceksiniz ama yaşamadan anlaşılmıyor.
ben daha yıkamadım ama sabırsızlanıyorum 7 ocakta odamız gelicek birkaçgün önce yıkarım bende hastane çantamıda o zaman hazırlarım ama artık zaman geçsin hazırlıklarımı tamamlayıp kızıma kucağıma almak için sabırsızlanıyorum.
mrb, bende iki gün önce yıkadım oğluşumun cicilerini yazdıklarını okulunca aynı heyecanı paylıştığımızı gördüm, çok keyifli:) inş hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız.