• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızımın burnu bir haftadır tıkalı

kimyager8

Nirvana
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2008
171
0
621
43
İstanbul
elifim bi haftadır çok hasta,burnu tıkalı,nefes almakta zorlanıyo,fizyolojik damla kullanıyorum ama bi faydası olmadı,bana önerebileceğiniz birşey var mı,burun tıkanıklığı nasıl açılır?

aspiratör kullanamıyorum çünkü kızım çok huysuzlanıyo,yaptırmıyo,bugün doktora giittik antibiyotik verdi ve damlaya devam dedi,inşallah en kısa zamanda iyileşir...

az once ayni sikayetten dr geliyoruz 1haftadir burnu tikaliydi artik dayanamadim dr goturdum deniz spreyi SIK bol bol sivi ver meyva suyunu ihmal etme ve emzir dedi atesi yok,oksurmuyor,istahida iyi,neselide ama gece o tikali burnu delirtecekti yavrumu dr zaten bu saydiklarin yoksa sorunda yokki dedi calpolu bile verme atesi yoksa birsey vermiyceksin dedi yolladi ilacta vermedi zaten dr 2yasina kadar gerekmedikce calpol bile vermeyen ilac dusmani biri spreyi SIK kucagina oturur vaziyette aspiratoruyle cek dedi kizimda spreyden ve asp. nefret ediyor baska carem yok sende bunlari yap istersen

Back