• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Kızımın bogazları şişmiş ben nasıl beslenmelıyım

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

blue_girl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2007
224
0
96
İstanbul
kızım 40 gunluk bogazları sısmış burnu sureklı tıkalı benıde duzgun ememıyor cunku burnundan nefes alamıyor dun doktora goturdum sureklı burnunu aspırotörle acmamı soyledı ve antıbyotık şurup yazdı :( daha 40 gunluk off cok uzuldum kızımı hıc dısarı cıkarmadım evdede camlar sureklı kapalı nasıl kaptı anlayamadım ama babamız dışarıdan mıkrop taşımış olabılır dıye dusunuyor buara cunku herkezden duyuyorum grıp salgını varmış...sızde dıkkat edın aman sızın bebeklerınızde hasta olmasın ...ben nasıl beslenmelıyım kızımın cabuk toparlanması için ?? bana yardımcı olurmusunuz

geçmiş olsun canım 40 günlük bebek kıyamam tekrar geçmiş olsun (bir şey düzeltmek istedim boğazları değilde boğazı)a.s.

cok gecmıs olsun.. anne sutu mucızedır bol bol emzır ınan her seyden daha ıyı gelır.. burnu tıkalıyken zor olur ama sık sık emzırmeyı dene.. en buyuk ılac sutun..

Back