• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları kızımın bitmek bilmeyen diş çilesi

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

biran57

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2012
27
0
0
Bilecik
kızlar ya kızım 8 aylık ve 8.dişi çıkıyor benim korkum acaba bundan sonra hemen azılar çıkar mı yoksa 1 yaşından sonra mı çıkar fikri olan var mı?teşekkürler

arkadaşlar hiç yorum yazan yok mu ya lütfen fikirlerinizi benden esirgemeyin arkadaşlar ihtiyacım var buna

biraz erken çıkmış benim oğlum ilk dişini 7 aylıkken çıkardı şimdi üst 4 alt 2 diş var bu ara yine alt dişler çıkarıyo sıkıntılı benim bildiğim azılar en son çıkıyo 2yaşa doğru ama sizinkiler erken çıkabilir bence ben erken çıktığı için memnunum çiğneyip yuttuğu için sindirimi kolaylaştırıyo

erken çıkabilir.1 yaş civarı
azıların çıkması daha zordur derler.kolay gelsin

benim kızım ilk dişini 10 aylık çıkardı şuan 4 dişi var bende geç çıktıgı için endişeleniorum ama bebeğe göre değişiyo diş çıkarma, bu ara çok iştahsız ve yine dişten olduğunu düşünüyorum diş çıkarma uzun bi süreç arkadaşım kızının dişlerinin tamamlanmasının 27 ayı bulduğunu yegeninin ise 30 ayda tamamladığını söyledi allah yardımcımız olsun.patır patır agrısız sıkıntısız çıkars ınlar dişlerini bebişlerimiz inş.

Back