- 30 Aralık 2009
- 23.067
- 90.449
- 1.123
- Konu Sahibi 10mayis1subat
-
evet o b... ile başlıyorCok klasik bir marka degil mi, eczaci sa onu verdi bugun..kortizonsuz. onu aldim uygulicam duzenli. Kizima harici kimyasallar kullanmadim. Biz zaten hep evdeyiz. Yani damacana yi bile dezenfekte ettim ki kizimin ellerini tahris etmiyeyim diye.
Acil bir durum yok eczaneden cocuk için uygun krem alın yeterli gelicektir...ben hiç diyet uygulamada kremleri düzenli kullandm...birde aktarlarda yada internet sitesinde aynı Sefa kremi var ondan aldım cok iyi geldi yatmadan elime sürüyorm sabaha kadar kalıyo bitkisel kremAcil doktora gitmem gerekir mi peki? Pandemie yuzunden erteleyebilir miyim
.diyeti var mi
Peki neyle banyo yaptirabilirim? Dogan kalip sabunla mi? Hergun banyo yapar cunku.Benim de kızımın da cildi hassas. Nemli tutun ilacını kullanın. Bir de sıvı sabun ve banyo köpüğü kullanmayın kesinlikle.
Doğal kalıp sabun mümkünse renksiz olsun.Peki neyle banyo yaptirabilirim? Dogan kalip sabunla mi? Hergun banyo yapar cunku.
Aynen canim terma derler. Babaannem okurdu rahmetli banada o gibi geldiBilim dışı birşey yazacağım öncelikle kusura bakmayın:) çocukken bende de çok olurdu böyle temrege gibi birşey derler babannem okuturdu geçerdiama bilimsel olarak hafif bir egzama gibi duruyor ben yinede doktora gitmeyin derim su süreçte resim atıp ulaşabileceğiniz bir doktor varsa daha iyi olur
Evet bunu diyen de cok oldu. Ayeti de ogrendim. Esimde ve 2gorumcem de de cikmis. Birseyden igrenince olur dedi kvalidem. Okuyunca gecti dedi. Tabi genetik de oldugunu dusunuyorum. Kimisi tereyag sur dedi kimiai tahin yagi.. hepsini denicem gabilaBilim dışı birşey yazacağım öncelikle kusura bakmayın:) çocukken bende de çok olurdu böyle temrege gibi birşey derler babannem okuturdu geçerdiama bilimsel olarak hafif bir egzama gibi duruyor ben yinede doktora gitmeyin derim su süreçte resim atıp ulaşabileceğiniz bir doktor varsa daha iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?