• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Kizimin bilegindeki yara - resim ekledim

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Cok klasik bir marka degil mi, eczaci sa onu verdi bugun..kortizonsuz. onu aldim uygulicam duzenli. Kizima harici kimyasallar kullanmadim. Biz zaten hep evdeyiz. Yani damacana yi bile dezenfekte ettim ki kizimin ellerini tahris etmiyeyim diye.
evet o b... ile başlıyor

Acil doktora gitmem gerekir mi peki? Pandemie yuzunden erteleyebilir miyim
.diyeti var mi
Acil bir durum yok eczaneden cocuk için uygun krem alın yeterli gelicektir...ben hiç diyet uygulamada kremleri düzenli kullandm...birde aktarlarda yada internet sitesinde aynı Sefa kremi var ondan aldım cok iyi geldi yatmadan elime sürüyorm sabaha kadar kalıyo bitkisel krem

Aile hekimine telefon ta da Whatsapptan danışabilirsiniz. Bence de egzama. Bepantolün egzama merhemi var, aile hekimi onaylarsa kullanın

Annem de ilaç kaynaklı egzama yaşıyor.Biri kortizonlu biri de kortizonsuz merhem kullanıyor.Kortizonluyu söylemem doğru olmaz.

Kortizonsuz olan "bepanthol sensiderm kaşıntı giderici ilaç" ..eczaneye de danışın ama bi sıkıntı yaratacağını sanmam,iyi gelecektir inşallah.Geçmiş olsun.

Bilim dışı birşey yazacağım öncelikle kusura bakmayın:) çocukken bende de çok olurdu böyle temrege gibi birşey derler babannem okuturdu geçerdi :olamaz: ama bilimsel olarak hafif bir egzama gibi duruyor ben yinede doktora gitmeyin derim su süreçte resim atıp ulaşabileceğiniz bir doktor varsa daha iyi olur

Bilim dışı birşey yazacağım öncelikle kusura bakmayın:) çocukken bende de çok olurdu böyle temrege gibi birşey derler babannem okuturdu geçerdi :olamaz: ama bilimsel olarak hafif bir egzama gibi duruyor ben yinede doktora gitmeyin derim su süreçte resim atıp ulaşabileceğiniz bir doktor varsa daha iyi olur
Aynen canim terma derler. Babaannem okurdu rahmetli banada o gibi geldi

Bence de egzama kuruluktan dolayı olmuştur, herhangi ıslak mendil, sıvı sabun biz farkında olmasak da elleri çok kurutuyor doktorum bana kesinlikle yasakladı bende egzamanın başındayken kurtuldum çok şükür..Islak mendil ve sıvı sabun kullanıyorsanız bir süre kullandırmayın ve ellerini eczaneden alacağınız doğal kremlerle nemlendirin.Çok geçmiş olsun bir an önce iyileşir inşallah o pamuk bilekler :)

Evet bunu diyen de cok oldu. Ayeti de ogrendim. Esimde ve 2gorumcem de de cikmis. Birseyden igrenince olur dedi kvalidem. Okuyunca gecti dedi. Tabi genetik de oldugunu dusunuyorum. Kimisi tereyag sur dedi kimiai tahin yagi.. hepsini denicem gabila😁

Back