- 5 Şubat 2020
- 270
- 368
- 18
- 35
- Konu Sahibi 10mayis1subat
Merhaba,
3 yas Kizimin bileginde bu hafta cikan bu derj hastaligi hakkinda fikri olan varmi?
Kasiniyor, bazen nokta nokta yayiliyor, bazen iyice kizariyor ve bazen de kuflenir gibi beyaz beyaz oluyor![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Ilk gunden beri karantina dayiz. Kendimizi tehlileye sokmamak adina ve saglik calisanlarina ekstra yuk vermemek adina, doktor muayenesine gitmiyoruz. Ancak az once ezcaciya danistim, ve egzema ya benzedigini soyledi. Uzuldum.. belki tecrubesi olan birileri cikar da teshis degilde diyeti kremi vardir belki diyerek danismak istedim.
3 yas Kizimin bileginde bu hafta cikan bu derj hastaligi hakkinda fikri olan varmi?
Kasiniyor, bazen nokta nokta yayiliyor, bazen iyice kizariyor ve bazen de kuflenir gibi beyaz beyaz oluyor
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Ilk gunden beri karantina dayiz. Kendimizi tehlileye sokmamak adina ve saglik calisanlarina ekstra yuk vermemek adina, doktor muayenesine gitmiyoruz. Ancak az once ezcaciya danistim, ve egzema ya benzedigini soyledi. Uzuldum.. belki tecrubesi olan birileri cikar da teshis degilde diyeti kremi vardir belki diyerek danismak istedim.