- 25 Eylül 2011
- 7.434
- 11.153
- 498
- Konu Sahibi ManzaramDeniz
3 yaşına girmek üzere olan bir kızım var.
ilk 2 sene inanılmaz iştahlı hiç bir sorun yaşmadım.Herşeyi yerdi.
Gelişimi hep iyiydi.
2. seneden itibaren doğal olarak yemek şecmeye başladı.Baya zorlandım.Zamanla alıştım yeni düzene.
1 sene bu şekilde gittik.Herşeyi yemezdi ama sevdiği şeyleri yine yerdi.
Aklınıza gelebilecek herşeyi denedim.
Herseferinde redettigi yemegi tekrardan önüne koymayi,beraber yemek yapmayı..iştah açici suruplar bitkisel takviyeler.yok yok.
Son zamanlarda iyice zivanadan çıktı bu durum.
Kahvalti zaten yapmazdı dogru düzgün şimdi hiç yemiyor.Mesela tost diyir yapiyorum vazgeçtim diyor.Bugün tüm gün inadindan sadece inadından bi tabak cilek ve bir tabak sütlaçtan başka hicbisey yemedi.
yemek yedik ailecek yok gelmiyor.corba istiyor ama yemiyor.manti istiyor yapiyorum yemiyor.
ivir zivir vermiyorum hiç.
dün bakıcı ablası gelmişti onda herşeyi yemiş,geçenlerde komşumdaydı sagolsun aile gibiyiz kendisiyle.
oturdu herseyi kendi yedi.
inadı sadece sana dedi.Şok oldum.
babasindada bendede yemiyor şuan inadından.
2 yaş sendromunu atalttık derken birde 3 yaş sendromumu çıktı.
cidden tükendim.inadindan aç yatiyor inanın.yemeği onune koyup odaya gidiyorum yine yemiyor.
ne yapacağimi şasirdim.her yolu denedim.bugün tükendiğimi hissediyorum artık resmen zaafımı kullanıyor.
öyle illa yemek ye diyen biride değilim.yemiyorsa kaldiriyorum.tamam sonra yersin diyorum.tekrar kendi istiyor getiriyorum yine yemiyor.amacı ne vallahi çıldıricam artik
ilk 2 sene inanılmaz iştahlı hiç bir sorun yaşmadım.Herşeyi yerdi.
Gelişimi hep iyiydi.
2. seneden itibaren doğal olarak yemek şecmeye başladı.Baya zorlandım.Zamanla alıştım yeni düzene.
1 sene bu şekilde gittik.Herşeyi yemezdi ama sevdiği şeyleri yine yerdi.
Aklınıza gelebilecek herşeyi denedim.
Herseferinde redettigi yemegi tekrardan önüne koymayi,beraber yemek yapmayı..iştah açici suruplar bitkisel takviyeler.yok yok.
Son zamanlarda iyice zivanadan çıktı bu durum.
Kahvalti zaten yapmazdı dogru düzgün şimdi hiç yemiyor.Mesela tost diyir yapiyorum vazgeçtim diyor.Bugün tüm gün inadindan sadece inadından bi tabak cilek ve bir tabak sütlaçtan başka hicbisey yemedi.
yemek yedik ailecek yok gelmiyor.corba istiyor ama yemiyor.manti istiyor yapiyorum yemiyor.
ivir zivir vermiyorum hiç.
dün bakıcı ablası gelmişti onda herşeyi yemiş,geçenlerde komşumdaydı sagolsun aile gibiyiz kendisiyle.
oturdu herseyi kendi yedi.
inadı sadece sana dedi.Şok oldum.
babasindada bendede yemiyor şuan inadından.
2 yaş sendromunu atalttık derken birde 3 yaş sendromumu çıktı.
cidden tükendim.inadindan aç yatiyor inanın.yemeği onune koyup odaya gidiyorum yine yemiyor.
ne yapacağimi şasirdim.her yolu denedim.bugün tükendiğimi hissediyorum artık resmen zaafımı kullanıyor.
öyle illa yemek ye diyen biride değilim.yemiyorsa kaldiriyorum.tamam sonra yersin diyorum.tekrar kendi istiyor getiriyorum yine yemiyor.amacı ne vallahi çıldıricam artik
Son düzenleme: