• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızımın bana yaptıgı kotu saka

KapicininBitliKizi

Guru
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2007
2.995
23
358
İstanbul
bugun dha dogrususu az once kızmın bana yaptıgı kotu skaya bakarmısnınz kızm azra 1 yasında bugun 12 de kalktı bırdahada oglen uykusuna yatmamıstı neyse yemek yedık ıkımız sonra tv actım muzık dınlıorduk sesı cıkmayınca oyun oynuor dedım sonra bı baktımkı koltugun yanında yere uznmıs yuz ustu yatıor o an nasıl korktum once dedımkı koltugun alından bısey alıor baktım hareket etmıor azra dedım yok ses sonra kucagıma aldım snakı bayılmıs gıbı mıyıkladı sonra suratına vurdum korktum aglamamk ıcın zor tutum kendımı kucagıma aldım yuznu yıkadım baktım guluoor gogsume yatı ve uyumaya devam ettı meger benım fındık kurudm uykusu gelmıs nasıl kokrtum sımdık mıl mısıl uyuyor anneısnın elegı fındık kurdu allahım kımseye yasatmasın :CüvCüv::1hug:

bak sen şu cadının yaptığına çok korkmuşsundur bitli ya
allah yaşatmasın bu durumu bu çocukların yapmıyacağı yok
vallaha benim cadıda bazen yapar bana bunu :roflol:

oyy yerim ben onuu kalkmışş annesine mıyıklamışş sonra kafayı kaldırıp gülmüşş ve annesinin mis kokulu göğsüne başını koymuş devam etmiş bizim yeğen uyumayaa :) popişi ısırılcak kızsın zilli birdaha anneyi korkutmaa öğlen uykunu kaçırmaaa :))

bu kızlar çok cadı oluyorlar vallakaydirigubbakcemile2bende de var bir tane ama hayatta uyumaz:1no2:sessiz olduğunda muhakkak olmayacak işler becerirhihoyyyt

Allah korusun onu ve sana bağışlasın canım.
içim cıyırdadı kıyamam uykulanmış melek :)

ewet hepınızın yerıne optum cım cımeyı hanım bıraz meraklı yasıntlarına gorede bayag bı hıperaktıf yerınde durmuoyor doktora goturdum zeka olarak allahıma sukur ıyı vede 1 yasındakı zeka degılde 3 yasındakı cocugun zekası oldugunu soeldı herseyı anlıor ama gel gelelım tam ıfade edemıyor yanı konusamıyor ama yerden bıtme evet benı cok korkuttu ya ıcım nasıl yamdı anlatamam

Canım yaaa, ne hale düştüğünü anlıyorum. Benim kızımda abisiyle bir oyun oynamıştı bana, ketçabı alnına sürmüş yerde yatıyor benim kız abiside anne koş kardeşime bir şey oldu diye beni çağırdı telaşla. Kızımı o halde yerde yatmış ve alnında kanla (tabiki bunun ketçap olduğunu sonra öğrendim) görünce kalbim duracak sandım. Saatlerce ağlamıştım, çocuklarda pişman olmuşlardı yaptıklarına.
Allah tüm yavrularımızı bizlere bağışlasın.
Cimcimenin yanaklarından benim için bol bol öp.

benım kızım 3yaşında oda bazen yapıyor böyle çok tatlı oluyor yaaaa:)
ALLAHım hepimizin yavrusunu korusun...

Back
X