- 20 Ocak 2015
- 9.333
- 13.296
- 248
- 40
- Konu Sahibi Dilruba2387
Dermatologa götürün ınsallah önemli birşey degildir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok sağolun bilgilendirdğğniz için. Çünkü doğumdan beri var ama giderek arttı. Su anda tırnağının yarısını kaplamış durumda. Acı sızı yok diye pek önemsemedm ama ilerde sorun çıkmasın. Götüreyim Bn cildiye ye.. Bi de bişey sorucam bulaşması için benim de mantar olmam gerekmiyor mu ben hamileliğimde öyle bi soru n yaşamadım kaşıntı oluyordu ama önemsemiyodmevet tabikii
gidin bir doktoraÇok sağolun bilgilendirdğğniz için. Çünkü doğumdan beri var ama giderek arttı. Su anda tırnağının yarısını kaplamış durumda. Acı sızı yok diye pek önemsemedm ama ilerde sorun çıkmasın. Götüreyim Bn cildiye ye.. Bi de bişey sorucam bulaşması için benim de mantar olmam gerekmiyor mu ben hamileliğimde öyle bi soru n yaşamadım kaşıntı oluyordu ama önemsemiyodm
Sorma yaİnternette ne aratirsan arat kansersin zaten.
kusura bkamada 2 yasina gelmis niye bugune kadar bir cilt doktoruna getirmedib kizini?Arkadaşlar iyi akşamlar.. Size bir konuda danışmak istiyorum. İki gündür kafam allak bullak. Benim iki yaşında bir kızım var. Doğduğundan beri ayak baş tırnağında kahverengi bir leke vardı şerit halinde. Büyüyünce kontrol için çocuk doktoruna götürdük gitmişken baksın istedim. Mantar olabilir dedi iki tüp travazol kullandım. Rengi soldu gibi geldi bana biraz. Ama pek fayda etmedi. Bugünlerde baktım sanki büyümüş ve o tırnak fazla uzamıyor ayrıca tırnakla beraber aynı şekilde lekeli uzuyor. İnternetten baktım can sıkıcı şeyler yazıyor. Cilt kanseri falan Rabbim korusun. Bebeklerde olma ihtimali milyonda birmiş. Açıkçası dermatoloji ye gitmekten de korktum. Ama eninde sonunda götüreceğim acaba deri altı beni mi alırlar mı. Aklımda bin bir türlü soru. Bir yere falan da sıkışmadı çarpmadı eminim. Belki bu konuda uzman olan bir arkadas ya da basına gelen vardır yararı dokunur diye yazmak istedim. Teşekkür ederim şimdiden
Arkadaşlar iyi akşamlar.. Size bir konuda danışmak istiyorum. İki gündür kafam allak bullak. Benim iki yaşında bir kızım var. Doğduğundan beri ayak baş tırnağında kahverengi bir leke vardı şerit halinde. Büyüyünce kontrol için çocuk doktoruna götürdük gitmişken baksın istedim. Mantar olabilir dedi iki tüp travazol kullandım. Rengi soldu gibi geldi bana biraz. Ama pek fayda etmedi. Bugünlerde baktım sanki büyümüş ve o tırnak fazla uzamıyor ayrıca tırnakla beraber aynı şekilde lekeli uzuyor. İnternetten baktım can sıkıcı şeyler yazıyor. Cilt kanseri falan Rabbim korusun. Bebeklerde olma ihtimali milyonda birmiş. Açıkçası dermatoloji ye gitmekten de korktum. Ama eninde sonunda götüreceğim acaba deri altı beni mi alırlar mı. Aklımda bin bir türlü soru. Bir yere falan da sıkışmadı çarpmadı eminim. Belki bu konuda uzman olan bir arkadas ya da basına gelen vardır yararı dokunur diye yazmak istedim. Teşekkür ederim şimdiden
Merhabalar aynı sıkıntı bnde de var doktora gittiniz mi ne dediler acaba yardımcı olur musunuz bnde Çarşamba günü araştırmaya gideceğimArkadaşlar iyi akşamlar.. Size bir konuda danışmak istiyorum. İki gündür kafam allak bullak. Benim iki yaşında bir kızım var. Doğduğundan beri ayak baş tırnağında kahverengi bir leke vardı şerit halinde. Büyüyünce kontrol için çocuk doktoruna götürdük gitmişken baksın istedim. Mantar olabilir dedi iki tüp travazol kullandım. Rengi soldu gibi geldi bana biraz. Ama pek fayda etmedi. Bugünlerde baktım sanki büyümüş ve o tırnak fazla uzamıyor ayrıca tırnakla beraber aynı şekilde lekeli uzuyor. İnternetten baktım can sıkıcı şeyler yazıyor. Cilt kanseri falan Rabbim korusun. Bebeklerde olma ihtimali milyonda birmiş. Açıkçası dermatoloji ye gitmekten de korktum. Ama eninde sonunda götüreceğim acaba deri altı beni mi alırlar mı. Aklımda bin bir türlü soru. Bir yere falan da sıkışmadı çarpmadı eminim. Belki bu konuda uzman olan bir arkadas ya da basına gelen vardır yararı dokunur diye yazmak istedim. Teşekkür ederim şimdiden