- 21 Haziran 2016
- 226
- 73
- 18
- 37
- Konu Sahibi Dilruba2387
-
doğumda çok küçüktü fark edilmeyecek kadar büyüdü bayağı korktum ben de ben tırnak altında pek iyi değil yazıyor. Siz bu konuda bilgilisiniz bayağı. Sağlıkçı falan mısınız acaba. Çocuklarda kötü olma ihtimali düşükmüş fakat ilerde kötüye dönüşmesin diye alıyorlarmış da o tırnak altındaki ben nasıl alınır kiDoğduğundan beri varsa doğum sonrasıda kontrol edilmiştir.
Sedef hastalarında olabiliyo ben olabilir
Tırnağı kesip alırlarsa dikişten kaynaklı şekli bozuk olabilir çekme işide çocuk için sıkıntı
Dr bişey yok dediyse içiniz rahat olsun ama o krem çocuk için ağır
Çocuklarla ilgilenen dermatologa gösterin mümkünse devlet hastanesinde
İnşallah ama tuhaf geldi bana hiç bebekte böyle bişey duymadm aslında nete bakmama uz lazımİnternete kalsa hayatta kalmamız mucize :)) bence kötü bişey yoktur. Geç kalmadan doktora danışınız, bir an önce iyileşsin
Tevekkül ederim. İnş basit bişeydr. Ağrı sızı yok diye önemsemedm. İnş ameliyata gerek kalmaz yada tırnak çekmeyeBence interneti bırakın ve cildiyeye götürün. Kötü bir şey olduğunu sanmam.
Geçmiş olsun.
Mantar böyle uzun sürermi tüm tırnağı kaplar mı acaba. Ben olabilirmiş ve bu tehlikeliymş düşük ihtimalde olsaMuhtemelen mantar
Ayakları ayakkabı içinde terliyorsa mantar olmuş olabilir.
Çoraplarını pamuklu ipten olanlardan giydirin.
Sedef tırnakta bahsettiğiniz leke şeklinde olmaz
Zamanında tedavi edilmezse kaplar tabikiMantar böyle uzun sürermi tüm tırnağı kaplar mı acaba. Ben olabilirmiş ve bu tehlikeliymş düşük ihtimalde olsa
Allah allah doğumda ilk defa duydum bulaşma ihtimali mi var öylemantar olabilir dogum esnasinda vajinadan bulasmis olabilir insaallah bir sey cikmaz
Evet test yapmdı hatta rengi soldu ddm o zmn bi tüp daha vereyim ddi onu da doğru düzgün kullanmadım zaten geçmeyinceTest yapmadan mı mantar ilacı verdi doktor? Mantar ilaçları karaciğer için ağır olur. İyi bir dermatolog bulursunuz umarım
evet tabikiiAllah allah doğumda ilk defa duydum bulaşma ihtimali mi var öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?