• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları Kızımın ayak tırnağındaki leke :(

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Dilruba2387

Rabbime sonsuz şükür ki seni bana verdi..ipeğimmm
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2016
226
73
18
37
Arkadaşlar iyi akşamlar.. Size bir konuda danışmak istiyorum. İki gündür kafam allak bullak. Benim iki yaşında bir kızım var. Doğduğundan beri ayak baş tırnağında kahverengi bir leke vardı şerit halinde. Büyüyünce kontrol için çocuk doktoruna götürdük gitmişken baksın istedim. Mantar olabilir dedi iki tüp travazol kullandım. Rengi soldu gibi geldi bana biraz. Ama pek fayda etmedi. Bugünlerde baktım sanki büyümüş ve o tırnak fazla uzamıyor ayrıca tırnakla beraber aynı şekilde lekeli uzuyor. İnternetten baktım can sıkıcı şeyler yazıyor. Cilt kanseri falan Rabbim korusun. Bebeklerde olma ihtimali milyonda birmiş. Açıkçası dermatoloji ye gitmekten de korktum. Ama eninde sonunda götüreceğim acaba deri altı beni mi alırlar mı. Aklımda bin bir türlü soru. Bir yere falan da sıkışmadı çarpmadı eminim. Belki bu konuda uzman olan bir arkadas ya da basına gelen vardır yararı dokunur diye yazmak istedim. Teşekkür ederim şimdiden

ilk okudugumda önemli birsey degildir ne olacakki demistim. hassasiyetinizi anlamadan. evlat olunca insan herseyi düşünüyor. ferah tutun kalbinizi. kotu birsey degildir insallah

Doğduğundan beri varsa doğum sonrasıda kontrol edilmiştir.

Sedef hastalarında olabiliyo ben olabilir

Tırnağı kesip alırlarsa dikişten kaynaklı şekli bozuk olabilir çekme işide çocuk için sıkıntı

Dr bişey yok dediyse içiniz rahat olsun ama o krem çocuk için ağır

Çocuklarla ilgilenen dermatologa gösterin mümkünse devlet hastanesinde

Tırnak hep bu şekilde uzuyor. Acaba tüm tırnağı kaplar mı diye korktum. O zaman mı çekiyorlar tırnağı dermatolog a götürmedim çocuk doktoru baktı

Doğduğundan beri varsa doğum sonrasıda kontrol edilmiştir.

Sedef hastalarında olabiliyo ben olabilir

Tırnağı kesip alırlarsa dikişten kaynaklı şekli bozuk olabilir çekme işide çocuk için sıkıntı

Dr bişey yok dediyse içiniz rahat olsun ama o krem çocuk için ağır

Çocuklarla ilgilenen dermatologa gösterin mümkünse devlet hastanesinde
doğumda çok küçüktü fark edilmeyecek kadar büyüdü bayağı korktum ben de ben tırnak altında pek iyi değil yazıyor. Siz bu konuda bilgilisiniz bayağı. Sağlıkçı falan mısınız acaba. Çocuklarda kötü olma ihtimali düşükmüş fakat ilerde kötüye dönüşmesin diye alıyorlarmış da o tırnak altındaki ben nasıl alınır ki:(

cnm korkunu anliyrm ama doktora gotur. hic bir zmn Allah korktuguna ugratmasin. guzel haberleri paylas insallah

İnternete kalsa hayatta kalmamız mucize :)) bence kötü bişey yoktur. Geç kalmadan doktora danışınız, bir an önce iyileşsin

Bence interneti bırakın ve cildiyeye götürün. Kötü bir şey olduğunu sanmam.
Geçmiş olsun.
Tevekkül ederim. İnş basit bişeydr. Ağrı sızı yok diye önemsemedm. İnş ameliyata gerek kalmaz yada tırnak çekmeye

Muhtemelen mantar
Ayakları ayakkabı içinde terliyorsa mantar olmuş olabilir.
Çoraplarını pamuklu ipten olanlardan giydirin.

Sedef tırnakta bahsettiğiniz leke şeklinde olmaz ;)

Muhtemelen mantar
Ayakları ayakkabı içinde terliyorsa mantar olmuş olabilir.
Çoraplarını pamuklu ipten olanlardan giydirin.

Sedef tırnakta bahsettiğiniz leke şeklinde olmaz :KK66:
Mantar böyle uzun sürermi tüm tırnağı kaplar mı acaba. Ben olabilirmiş ve bu tehlikeliymş düşük ihtimalde olsa

Mantar böyle uzun sürermi tüm tırnağı kaplar mı acaba. Ben olabilirmiş ve bu tehlikeliymş düşük ihtimalde olsa
Zamanında tedavi edilmezse kaplar tabiki
Ayak tırnağında hiç ben duymadım tabi olmayacak anlamına da gelmez
Üniversite hastanesi varsa yaşadığınız şehirde çocuk bölümüne götürün
Daha detaylı bilgi alırsınız ;)

Test yapmadan mı mantar ilacı verdi doktor? Mantar ilaçları karaciğer için ağır olur. İyi bir dermatolog bulursunuz umarım
Evet test yapmdı hatta rengi soldu ddm o zmn bi tüp daha vereyim ddi onu da doğru düzgün kullanmadım zaten geçmeyince

Back