• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızımın ayağında kına lekesi

Adaninannesii

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Mart 2023
5
6
1
29
İyi akşamlar :) 3,5 yaşında bir kızım var ve bu hafta içinde ikinci kez ayağının altında kına lekesi görüyorum yarın için çocuk doktoruna randevu aldım ama içim pek rahat değil başına böyle bir olay gelen anneler var mı ?

benim kardeşimin başıma gelmişti onun da elinin üstünde vardı aynı şekilde annemler doktora vs götürdüler ama bir şey çıkmadı bir krem vermişlerdi sanırım ama o da bir işe yaramamıştı anneannem üç harflilerle alakalı bir durum olduğunu söyleyip (halk arasında yaygın bir batıl inanç sanırım) hocaya götürelim demişti annem bu tür şeylere karşı olduğundan reddetmişti lakin anneannem gizlice götürüp okutmuştu ne hikmetse bir kaç güne iz kayboldu kremden mı duandan mı bilmiyorum hala merak ederim .d

benim kardeşimin başıma gelmişti onun da elinin üstünde vardı aynı şekilde annemler doktora vs götürdüler ama bir şey çıkmadı bir krem vermişlerdi sanırım ama o da bir işe yaramamıştı anneannem üç harflilerle alakalı bir durum olduğunu söyleyip (halk arasında yaygın bir batıl inanç sanırım) hocaya götürelim demişti annem bu tür şeylere karşı olduğundan reddetmişti lakin anneannem gizlice götürüp okutmuştu ne hikmetse bir kaç güne iz kayboldu kremden mı duandan mı bilmiyorum hala merak ederim .d
Evet biraz araştırınca farklı farklı şeyler çıkıyor aslında birkaç gün içerisinde kendiliğinden geçiyor umarım kötü bir şey değildir yarın doktora gidince içim ferahlar :)

Back