- 28 Ocak 2013
- 2.166
- 80
- 78
- Konu Sahibi duruberil10
kızım 4 yaşında.kreşe gidiyor.öğretmeni arkadaşlarıyla uyumunun çok güzel olduğunu söylüyor.ancak kızıma kreşteki arkadaşları yetmiyor...3 yaşlarından beri kendinden büyük kız çocuklarıyla oyun oynamayı çok seviyor...ve bu hal beni bazen sıkıntıya sokuyor.apartmanda 8 yaşında bir kız çocuğu var.çocuk tabi okula gidiyor ama kızım sürekli onunla oynamak istiyr.abartmıyorum hergün o kızı istiyor.ben de bu duruma engel olmaya çalışıyorum ama nafile.senin daimi arkadaşın benim birlikte oynayalım diyorum kabul etmiiyor babam benim arkadaşım değil sen de değilsin mensure benim arkadaşım diiyor.
mensure okula gidiyor dersi var ödevi var diyorum hemen ağlamaya başlıyr.bir gün olsa iki gün olsa tamam diyeceğim ama hergün o kızı istiyo.kız gelmeyince de ağlıyo.
benim durumumda olan var mı aranızda? kızımın bu durumundan çok mutsuzum.tek çocuk oldğu için diye düşünüyorm ama zaten kardeşi de olacak inşallah..kardeşi olmasını yalnız kızkardeşi olmasını çok istiyor..
ben onun oyunlar oynamak istemesini gayet doğal buluyorum ama sonuçta diğer kız da her zaman bize gelemez...ne yapacağımı bilmiyorum..
mensure okula gidiyor dersi var ödevi var diyorum hemen ağlamaya başlıyr.bir gün olsa iki gün olsa tamam diyeceğim ama hergün o kızı istiyo.kız gelmeyince de ağlıyo.
benim durumumda olan var mı aranızda? kızımın bu durumundan çok mutsuzum.tek çocuk oldğu için diye düşünüyorm ama zaten kardeşi de olacak inşallah..kardeşi olmasını yalnız kızkardeşi olmasını çok istiyor..
ben onun oyunlar oynamak istemesini gayet doğal buluyorum ama sonuçta diğer kız da her zaman bize gelemez...ne yapacağımı bilmiyorum..