Bebek İkinci El Kızımın 1 yaş ve altı eşyaları (kimi yeni kimi çok temiz kullanıldı)

AySuElf

birkafadanherses.com
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2010
310
78
318
42

ayakkabıların hepsi yeni kıyafetlerde de çoğu yeni hiç kullanılmadı
eşyamız çok dolapları boşaltmak durumundayım
o yüzden özellikle toplu alımlarda aldığım fiyatın yarısına verebilirim
fiyatları ilgilenenler için yazacağım müsait olunca

Arkadasim bunlar temsili fotograflar ama. Gerçek fotolarini koysan daha iyi olur.

mama öönlüğü ne kadar denız akkayanın magazasındakı dimi ve gercek fotografı varmı

Merhaba, evet Deniz AKKAYA Chig Frog mağazasından. gerçek fotoğrafı aynısı çünkü askısından bile çıkartmadım yeni durumda hiç kullanmadık. kargo benden 35 lira (şuan mağaza fiyatı: 70 liradır)

Son düzenleme:
hello kitty‘li ayakkabılar 20 numaradır, orjinal sanrio lisanslıdır, CEYO markalıdır, ORTOPEDİK bebek ayakkabısıdır. tanesi: 30 lira
altın rengi bebek sandaleti 18 numaradır, %100 deridir, TOROMAN markalıdır, ORTOPEDİK bebek ayakkabısıdır. 40 lira
siyah taşlı ayakkabı 20 numaradır, rugandır, EMRE BEBE markalıdır, ORTOPEDİK bebek ayakkabısıdır. 40 lira
beyaz pullu ayakkabı patik tipidir 6-9 aya uygundur, LEONCINO markalıdır. 15 lira
lacivert çizgili sandalet 3-6 aya uygundur, MARKS AND SPENCER markalıdır, yazlık keten türü kumaştandır. 20 lira

1 yaş altı bebek ayakkabıları..
hepsi yeni, sıfır, kutusunda..
ayakkabılardan 3 ve üstü alana kargo bedava ve sürpriz bir hediye göndereceğim.

Son düzenleme:
Arkadasim bunlar temsili fotograflar ama. Gerçek fotolarini koysan daha iyi olur.

sattığım ürünlerde bir solma, yırtık, defo, leke, eskime ve hatta kırışıklık bile olsa ilanımda mutlaka belirtirim. resim eklememem sattığım ürünlerin sorunlu olduğu anlamına gelmiyor böyle düşünülmemesini rica ediyorum. çalışan bir yaşında bebeği olan bir anneyim bu yüzden vakit ayıramıyorum. ben de ürün alırken kendi resmi olmasına önem veriyorum bu nedenle sizi anlıyorum ne demek istediğiniz de. ancak vaktim yok ne yazık ki..

Son düzenleme:
şu pembe dantelli takım ne kadar?asıl fotosunu göreyim ama.

Merhaba, Kız Mevlüt Takımı 0-3 ay için uygundur. kızım 3 kez giydi. bebek deterjanı ve yumuşatıcısı ile yıkandı kutusunda. hiçbir sorunu yoktur (yırtık, leke vs yoktur) 35 lira kargosu da benden. asla resimdekinden fark bulamazsınız kendi resimlerini çekecek vaktim yok o yüzden ekleyemiyorum.

not: resim eklememem sattığım ürünlerin sorunlu olduğu anlamına gelmiyor böyle düşünülmemesini rica ediyorum. çalışan bir yaşında bebeği olan bir anneyim bu yüzden vakit ayıramıyorum.

zebra tayt ile siftahı yaptık arkadaşlar. zebra tayt gitti..

Almak istediklerinizi net bi şekilde yazar mısınız ona göre bi fiyat söyleyeyim size kilombo23

toplu alim da fiyat ne olur

6 aydan büyük olanlar

(3-4 kere giyilmiş yeniden farksız lekesiz) puma body+lycralı kot elbise 74cm: 30 lira
(2 kere giyilmiş yeniden farksız lekesiz) Andy Wawa pembe puantiyeli elbise 6ay: 25 lira
(kullanıldı sorunsuz kullanılabilir durumda) sevi bebe pembe emekleme dizliği: 13 lira
(yeni) kot yelekli gömlek 6ay: 15 lira
hello kitty‘li ayakkabılar 20 numaradır, orjinal sanrio lisanslıdır, CEYO markalıdır, ORTOPEDİK bebek ayakkabısıdır. tanesi: 30 lira
altın rengi bebek sandaleti 18 numaradır, %100 deridir, TOROMAN markalıdır, ORTOPEDİK bebek ayakkabısıdır. 40 lira
siyah taşlı ayakkabı 20 numaradır, rugandır, EMRE BEBE markalıdır, ORTOPEDİK bebek ayakkabısıdır. 40 lira
beyaz pullu ayakkabı patik tipidir 6-9 aya uygundur, LEONCINO markalıdır. 15 lira

3 ve üstü alırsanız kargonuzu ben öderim. 100 lira üstü hem kargonuzu öderim hem de hediye gönderirim sizin için. bebeğinizin cinsiyetini söylemeniz yeterli. toplu alıma gelince. burda 9 parça ürün var ve hepsi 238 lira tutuyor. hepsini alırsanız 200 lira olur kargo dahil ve bir de hediye.

Son düzenleme:
puma takımı uyku tulumunu ve sepeti almak isterim üçüne fiyat olarak indirim yaparmısın?sepetin fiyatını hiç yazmamışsın hatta.pumayı kaç aylıkken giydirdin?

evet 0-9 ay arasıdır uyku tulumu. fiyatı 10 lira. kargoyla anlaşmam olduğundan kargoyu %30 indirimli gönderiyorum.

peki bu adidaslı takım ne kadardır. ev patiği tarzındamı klasık çorap mı acaba ?

uyku tulumu, pullu ayakkabı ve bu Adidas takımın kullanım durumu nedir bunları cevabınıza göre almayı düşünüyorum

sen bana sıfırı 70 tl demişsin ama senin takımdan parçaları daha çok ve 48 tl .(gittigidiyor
onun için senin ürünün fiyatı yüksek.ama iyi satışlar yine de.müşterin bol olsun...

Son düzenleme:
sen bana sıfırı 70 tl demişsin ama senin takımdan parçaları daha çok ve 48 tl .(gittigidiyor
onun için senin ürünün fiyatı yüksek.ama iyi satışlar yine de.müşterin bol olsun...

hmm baktım benimkinin birebir aynısı değil ama madem beğendiniz onlarda güzel siz ordan alın bence.. pazardan da alabilirsiniz daha ucuzları var yani çeşit çeşit bu ürünler 300-400 liraya da var.. tabi kalitesi nasıl onu bilmem.. mesela collezione var bide prada var atıyorum. collezione'da 10 lira diye pradadaki 1 milyarlık çantaya kızamayız.. ikisi de aynı marka olsa aynı model olsa anlarım tepkinizi..

Son düzenleme:

1. uyku tulumu 2 kere yıkandı herhangi bir yırtık leke vs yok ama hafif bir solma oldu granil toz sabundan olabilir. istersen hepsinin fotolarını çekip mailine atabilirim yakından da görürsün.
2. adidas takım bebek detarjanıyla yıkandı hiçbir solma yırtık vs yok sorunsuz sıfır kutusunda resimde neyse o çorap gibi ama ev botu kadar kalındır ve baya açılıyor 6 aya kadar giyer kızım hiç giyemedi bunu da
3. pullu ayakkabı hiç çıkmadı kutudan garibim kaldı kızımın ayakları tombul tombul olunca giyilemeyen ve dolapta bekleyen ayakkabılar kervanına katıldı o da :)

Son düzenleme:
puma takımı uyku tulumunu ve sepeti almak isterim üçüne fiyat olarak indirim yaparmısın?sepetin fiyatını hiç yazmamışsın hatta.pumayı kaç aylıkken giydirdin?

uyku tulumunu 10 lira demiştim
sepet 35 lira
puma takım 30 lira

fiyatlar zaten çok iyi puma takımınm yenisini boynerde bir sorun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…