mama öönlüğü ne kadar denız akkayanın magazasındakı dimi ve gercek fotografı varmı
Arkadasim bunlar temsili fotograflar ama. Gerçek fotolarini koysan daha iyi olur.
şu pembe dantelli takım ne kadar?asıl fotosunu göreyim ama.
zebra tayt ile siftahı yaptık arkadaşlar. zebra tayt gitti..
uyku tulumu ne kadar acaba yenidoğanda kullanabilirm sanıyorum
toplu alim da fiyat ne olur
evet 0-9 ay arasıdır uyku tulumu. fiyatı 10 lira. kargoyla anlaşmam olduğundan kargoyu %30 indirimli gönderiyorum.
Merhaba, Kız Mevlüt Takımı 0-3 ay için uygundur. kızım 3 kez giydi. bebek deterjanı ve yumuşatıcısı ile yıkandı kutusunda. hiçbir sorunu yoktur (yırtık, leke vs yoktur) 35 lira kargosu da benden. asla resimdekinden fark bulamazsınız kendi resimlerini çekecek vaktim yok o yüzden ekleyemiyorum.
not: resim eklememem sattığım ürünlerin sorunlu olduğu anlamına gelmiyor böyle düşünülmemesini rica ediyorum. çalışan bir yaşında bebeği olan bir anneyim bu yüzden vakit ayıramıyorum.
sen bana sıfırı 70 tl demişsin ama senin takımdan parçaları daha çok ve 48 tl .(gittigidiyor
onun için senin ürünün fiyatı yüksek.ama iyi satışlar yine de.müşterin bol olsun...
peki bu adidaslı takım ne kadardır. ev patiği tarzındamı klasık çorap mı acaba ?
uyku tulumu, pullu ayakkabı ve bu Adidas takımın kullanım durumu nedir bunları cevabınıza göre almayı düşünüyorum
puma takımı uyku tulumunu ve sepeti almak isterim üçüne fiyat olarak indirim yaparmısın?sepetin fiyatını hiç yazmamışsın hatta.pumayı kaç aylıkken giydirdin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?