arkadaşlar yardım edin. kızımı üzmek istemiyorum. 1,5 yaşında ama memden kesemiyorum. artık emzirmek istemiyorum. çok yoruldum çünkü. gündüz çalışıyorum. o yüzden gündüz alıştı artık aramıyor. ama gece uykuyu falan bırakı bir tarafa sürekli emmek istiyo..sırf emecek diye düzenli bir uyku yok. bir kaç kez emzirmeyeyim dedim. sabaha kadar uyumadık.dasıl başaracam ben bu işi bilmiyorum. tecrübesi olan arkadaşlar lütfen tecrübelerinizi bana anlatın..:sm_cool:
canım ben salça sürmüştüm meme ucuna.görünce istemedi.fakat bu o kadar kolay değil.anni memi diye ağladı o agladıkça benim sütler taştı.jinekoloğumu aradım 3 4 gün sonra bana sütün geri gitmesi için bir hap verdi.yani bırakmadan önce bu hapı sende sor dr. na ondan sonra bırak.yoksa canını çok acıyor heleki sütün çoksa.bebiş için üzülme onlar en fazla 1 hafta sonra unutuyor.yada geceleri ağladığında eşin gitsin yanına sen görünme.öyle öyle unutur .allah kolaylık versin canım.yaşadığım için anlıyorum seni hatta ğöğüslerim sızladı
bende kızımı ramazandan sonra keseceğim inşallah lütfen biberon çürüğüne dikkat et çok önemli bir konu birde biberon dişlerin yapısını bozabiliyormuş benim kızımda biberon çürüğüyle ilgili bi problem çıktı.birde gece emzirmem kesinlikle yasak dişlerin bakımına dikkat arkadaşlar