Kızımı müzeyle tanıştırmak istiyorum

ocakla

Üye
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2013
7
0
16
İstanbul
Arkadaşlar öncelikle bu sitede yeniyim.kusurum olursa bağışlayın.5 yaşına yeni basmış kızım var.onu müzeye götürmek istiyorum.tavsiye edebileceğiniz bir müze varmı(not:kızım cansız mankenlerden ve iri heykellerden biraz tırsar:)))acaba erkenmi diyede düşünüyorum.lütfen yardım!!!!!!!!!!!

yazdığınız bana o kadar mantıksız geldi ki kusura bakmayın ama bir hafta sonu ailecek gider 1 saat gezer çıkar eve gelirsiniz ne yani bizden icazet mi istiyorsunuz. diğer başlıkları bir okuyun cevap vermiş insanlar.sorduğunuz sorunun lüzümü o zmn aşikar olacaktır.

bunda sinirlenecek ne var anlamadım.bu konuyu çok önce açmıştım ve belirtmişim yeni olduğumu.tecrübeli annelere danışmak istedim.ne var bunda.herkes her konuda yazışabiliyor burda.sadece bumu saçma geldi size.ben ailece zaten her yere gidiyorum.ama müze gibi değişik yerlere götürmek istedim.ha daha erken diyorsanız,tamam ben onuda dikkate alırım.ama yorum yaparken lütfen biraz daha dikkat

bunda sinirlenecek ne var anlamadım.bu konuyu çok önce açmıştım ve belirtmişim yeni olduğumu.tecrübeli annelere danışmak istedim.ne var bunda.herkes her konuda yazışabiliyor burda.sadece bumu saçma geldi size.ben ailece zaten her yere gidiyorum.ama müze gibi değişik yerlere götürmek istedim.ha daha erken diyorsanız,tamam ben onuda dikkate alırım.ama yorum yaparken lütfen biraz daha dikkat

sizi ilginizden dolayı kutluyorum.
çünkü müze eğitimi ülkemizde çok göz ardı edilir
halbuki eğitim fakültelerinde müze eğitimi diye bir ders verilir.
Bu alanın küçüklükten itibaren aşılanması için.

Oya abacı hocamız verdi bu dersi.
Size tavsiyem onun yazılarını takip etmeniz internetten.

Müzeler 1 saate sığmayacak kadar bilgi sunar.
Koskoca bir tarih yatıyor sonuçta.
Görüldüğü üzere de çok hafife alınıyor.
Kültürü aktarmak için bulunmaz fırsat.
Doğru kullanana.

Back