kızlar yardım..18 aylık kızım tam bir meme tiryakisi gündüz ve gece uykusuna yatarken mememde uyuyor asla baska sekılde uyutamıyorum. sütü içiremiyorum muzlu kakaolu nesquick farketmiyor. peynir yediremiyorum. memeden salca falan sürerek kessem gece sık uyandıgında ne içireceğim. zaten istahsız bir cocuk.yardım edin kızlar.
benim kızımda aynı şekildeydi çok zor yiyordu gece gündüz sürekli memedeydi salça sürdüm tiksinmedi sirke sürdüm geldi temizledi 25 aylıkken limon sürdüm o şekilde birden ayrıldı kesinlikle süt içmiyordu gece için bende endişelenmiştim kalktığında su istiyordu ama şimdi süt şişesi elinde geziyo dert etme yani ayrıldıktan 1 hafta sonra kendisi isteyecek senden süt ama 2 yaşına kadar emzir maşallah benim kızım hasta olmuyor gerçekten çok önemli:87:
Bencede 2 yaşına kadar emzirebiliyorsan emzir.Seni çok iyi anlıyorum.Benim kızımda hiç birşey yemediği ve zayıf kaldığı için memeden kesiyorum.Bugün 4.gün ve halen memeden ümidini kesmedi.Benim kızımda süt içmiyor.O kadar kafama takmıyorum.Zaten demir acısındanda fakir biliyorsun.Sende üzülme bence.Ben memeye bant yapıştırdım.Kızım uff olmuş iyileşsin vericem dedim.Mızmızlandı ağladı ama şimdi arada kontrol edip uff diye kapatıyor.Bantlı geziyorum yani:)Yemesi henüz düzelmedi ama umarım düzelir.Uykusu daha iyi yalnız.Geceleri emzik niyetine kullanıyordu memeyi.Ne o uyuyordu nede ben.Hiç bırakamaz diyordum ama şimdilik iyi gidiyoruz.Gerçi tamamen vazgeçmeden sevinemeyeceğim...Allah kolaylık versin hepimize.Yavrularımızada sağlık.Sevgiler...
cevaplarınız için tesekkur ederim arkadaslar. 19. ayı yarıladık ve hiç bırakma ümidim yok acıkcası.Bazen geceleri o kadar sık kalkıyorki inanamazsınız. Rabbim evlatlarımıza sağlık versin en önemlisi o. Ama ben doğru dürüst yemek yediremediğim için endişeliyim.Bantı bende denedim üstüne bide oje sürdüm korksun emmesin diye emmedi ama uyutamadım sadece mememde uyuyor ve ben pes ettım uyusaydı gece su verecektım cok az kecı sütüyle karıstırıp.Ama fırsat olmadı.Sans dılyın arkadaslar
konuyu okurken sanki sen beni ve kızımı yazmıssın gibi geldi baana:)) bizimde bır kac hafta oldu kestim..şükürler olsun hastalanmadan atlattık darısı başına ve tüm diğer annelrin başına..
benım kzıımde ne süt ne peynir hıc sevmez içmez..ama ayran çok sever...sütü bıraksa iştahı yerine geliyor..benim kızım hayatta ben acıktım demezdi..sütten kesince demeye başladı.
gecede yatmadn önce o gece aksam ne pişirmişssem veriyorum bol bol koyu ayran içiriyorum sabaha kadar uyuyor.. eskiden ne kendi uyurdu nede beni uyuturdu..ikimizde rahat ettik..
kzıım ferum kan ilacından nefret ederdi..onu sürdüm..kokusunu alınca geri çekildi birde dedim uff oldu...öperdi koklardı ama emmezdi öyle uyurdu..kesersen varya kendi kendine uyur..baska birseye alıştırma oda bağımlılık yapar..