Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Kızımı Kreşe Göndermeli miyim?

Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

nurcan3368

Guru
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2009
405
54
323
43
kızım şu an 16 aylık bakıcımız yatılı kalıyor bir akarabamız aslında bakıcıdan memnunum ama bakacım sürekli tv izlediği için kızımda sürekli tv izliyor tam bir tv bağımlısı tv acık olmadan yemek bile yemiyor. Akşama kadar evin içinde çok hareketli bir çocuk olduğu için bakıcımız dışarı cıkaramıyor ancak akşamları biz cıkaracağız ama yaşadığımız yerde kışın dışarı cıkaracağımız bir yer yok birde kızımdan bir aylık küçük arkadaşımın oğlu konuşmaya başladığı halde (onun annesi çalışmıyor) kızım hala konuşamıyor kreşe göndermeyi çok istiyorum çok hasta olur diyede korkuyorum sizce kreşe göndermelimiyim.

durumunuz zormus biraz birde kres için kucuk değilmi yanı 16 aylık biraz kres bulma acısındanda cok zorlanabilirsiniz bende oğlumu vermeyı dusunuyorum ben ev hanımıyım oğlum cok hareketli kısında evde cok sıkılıyor tv izleme alıskanlıgı yok cok sukur cok ta sosyal bir cocuk ama ben arkadasları olsun oyun oynasın iyi vakıt gecirsin diye krese vermeye dusunuyorum bir kac yerede sordum en kucuk 2.5 3 yasında olma sartı var cogu yerde hatta çişini öğrenmiş olmasını istiyorlar cogu yerlerde inş. istediğiniz gibi bir yer bulursunuz en azından eğiticide olur kres tabi hastalanma konusunda banada herkes aynı seyı soyluyor ilk olkula bile baslayan cocuklarda muhakkak ilk yıl cok hastalanma olayı oluyormus

kreş bulmada sıkıntım yok yani onaylık arkadaşımın cocuğunu bile aldılar benim kızımda çok hareketli 16 aylık ama koltuklardan atlıyor ve dışarı cıkarmazsak enerjisini atamazsa evde yapmadığını bırakmıyor şimdi değil belki 20 aylık versemmi diyorum..

bence vermeyın henu küçük.ayrıca çok tv seyreden çocukların geç konuştukları bilimsel olarak kanıtlanmış.bence bbakıcınızla ciddi bi şekılde tv işini konuşup az izlemesını sağlayın ıkısının de.

gerçi 16 ay konuşmak için çok erken geç kalmamış ki kızınız.benım kızım 2 yaşını bıtırdıkten sonra bı anda başladı.ama 16 aylıkken de epey bı kelımez haznesı vardı.

haklısınız ama konuşsamda bir şey değişceğini sanmıyorum akşama kadar yanında değil yine acar nerden bilecem ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…