Premature Bebekler Kızımı istiyorum

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

Çok teşekkür ederim sarıcivciv beni çok iyi anlamışsın arkadaşım gerçekten içimdeki ateş beni mahfediyor sürekli geriye dönüyorum geçen yıl bu gün şunu yapmıştım bunu yapmıştım kızlarım o zaman iyiydi o gün hastaneye gitseydim işe devam etmeseydim dinlenseydim hepsi benim suçum diye bir başlıyorum özellikle geceleri içimden konuşmaya sabah oluyor ben hala acabaların peşindeyim. sonuç ne diyceksiniz sonuç yok işte kızım gitmiş. Allahıma yalvarıyorum Beril e sağlık versin nörolojik sorunlarını bir an önce atlatsın bir mucize gerçekleştirsin kızıma diye.

Ben de hala kızımın erkan doğumundan kendimi suçluyorum,öyle olmasaydı,keşke böyle yapmasaydım diye.Psikolojim iyice bozuldu,çok şükür ki şu ana kadar sağlık problemi yaşamadık,ama eğer öyle bir şey olursa Allah korusun,vicdan azabından ölürüm herhalde

Ölünmüyormuş gökyüzüm her hafta sonu gidip kızımdan af diliyorum kabrinin başında onu koruyamadığım için beni af etmesini istiyorum. ınşallah afeder meleğim. Allah kızına sağlıklı uzun ömürler versin.

Allah senin de kızına sağlıklı güzel günler versin,yavrunun varlığıyla kendini teselli edeceksin,imtihan dünyası derler ya o durum işte,rabbim mükafatını verecek eninde sonunda...

canım gönül tabi herşeyin yolunda gitmesini bu tarz acıları yaşamamak ister ama hayatın gerçeği bu.

bence şükretmelisin ki beril in hayatta ve onu doya doya kokluyorsun.

bol bol dua et ki BEril in bir an önce iyileşsin. ve unutma o kadar çok insan var ki anneliği tatmak isteyen sen bunu yaşıyorsun bütün sevgini minik kızına ver ve şükret seninle olduğu için.

evlat acısı en büyük acı ,ölene kadar acın dinmeyecek arkadaşım ama allaha şükret ki
berilcik yanında allah kardeşinin ömrünü ona versin sağlıkla uzun ömür yaşasın yavrucun..
kendini de hiçbir zaman suçlama alnına ne yazılmışsa onu yaşıyorsun..

Canım bende bebeğimi 37+5 te kalp atışları durduğu için karnımda kaybettim...Bebeğimi hiç göremedim...Sezeryanla aldılar...Aradan 4 ay 3 gün geçti...Ben bebeğimi çok özlüyorum ve onu çok seviyorum...Benim bebeğim erken doğmadı ama karnımda kaybettim...Erken doğdukları için kendini suçlama tatlım...Kader diyelim artık , biz ne yaparsak yapalım her şey olacağına varıyor...Günü geçip boynuna kordan dolandığı için kaybedilen bebeklerde var...Yaşayıp bir süre sonra kaybedilenlerde...Allah bize daha kötüsünü vermesin diye hep dua etmeliyiz ve şükretmeliyiz...Biz melek annesiyiz , cennete mis kokulularımızı göreceğiz inşaallah...Canım oğlum seni çok ama çok seviyorum...

sen sanslı annelerdensin böyle feryat etmektense allaha sürekli sükür edip dua etmen lazım allahım kızımın acısını gösterme diye
benimde kızım öldü hemde nerdeyse sekiz yıl bekledikten sonra erken doğum ve arkasından üc yıl olmadı tekrar ya hic olmasa idi ne yapacaktım hic bir sey burda bir cok arkadısımız var bebeklerini kaybeden bence baskalarınında acılarını ok neler yasadığını gör hep iyi seyleri görme evlat acısı kolay değil ama sen kendine zulüm ediyorsun yeniden dünyaya gelmeyecek ama sen piskolojini bozarak kızına haksızlık ediyorsun

canım.seni yaşadıklarının aynısını yaşayan biri olarak nacizane düşüncem.biz aslında Rabbimizizn sevgili kullarıyız.bunu şimdi anlayamyız belki ama belki ilerde belki öbür dünyada anlıycaz.onun için benim ne suçum vardı diye sorma bitanem.Allah korusun Gayretullaha dokunur.ozaman herkesin bir neden ben diye soru sorması gerekir.neden ben kısa boyluyum,neden ben,dulum,neden ben,evde kaldım,neden ben sakatım,neden ben hastayım,neden ben kısırım,neden benim annem yok neden neden neden.belkide nedenlerini hiçbir zaman bilemiyeceğimiz bir sürü cevapsız soru. o yüzden dememiz gereken tek bir şey var.demekki hakkımda hayırlısı buymuş demek.ben iki prensesimi birden kaybettim.Rabbim sana birini bağışlamış.Allah korusun onuda alabilir.benim diyebileceğimiz ne varki hayatta.evlatlar bizimmi sanıyruz.hayır.sadece Yaratanın.O verir O alır.neden demek doğru olmaz bitanem.içimiz acır göz yaşı dökeriz.ağlarız ağlarız ağlarız.benim prenseslerim yaşasaydı 10 aylık olacaklardı.ama şimdi kollarım bomboş.Ama Rabbimin fermanı bu boynum kıldan ince.Rabbim sevdiği kullarını en sevdiği şeyleri ellerinden alarak imtihan edermiş.karşılığını en iyi biçimde vermek için.canım tekrar sabırlar diliyorum.berilciğide Raheti Rahmana emanet ediyorum.bilki Onun sevgili kulusun.mutlu ol inşallah.feyza...

İnşallah en kısa zamanda bebeğinizi sağlıkla kollarınıza alırsınız

Çok teşekkürler canım.beril için dularınızda yer verin lütfen beim kızımda sağlığına bir an önce kavuşsun

dinmiyor gerçekten her içime çektiğim nefeste içim acıyor. inşallah yaradanım kızıma uzun sağlıklı ömür verir.

seninde başın sağolsun canım allah sanada sabır versin. dilerimki kimseye bunları yaşatmasın. ve en kısa zamanda sanada bir bebek kısmet etsin

feryat etmiyorum aslında arkadaşım bazı anlar geliyorki içimdeki özlem beni iyice yakıyor sabredemiycecek gibi oluyorum bu yazıyıda o anlarımda yazdım dediğinde haklısın psikolojim hiç iyi değil toparlamaya çalışsamda zaman zaman kötü oluyorum.

en dayanızlmaz acı evlat acısı...
dua edınkı rabbım dıgerınıde sıze bagıslamıs..

ah feyzacım beni en iyi anlayanlardansın ne demek istediğimi iyi bilirsin. feryat etmek isyan etmek deği içimi susturamıyorum beril büyüdükçe beren neler yapıcaktı mahrum kaldım onu tatmaktan diye içimi kemiriyor beril de yaşıtlarıyla yanyana geldiğinde içim daha çok yanıyor. dün berilden 4 gün önce doğmuş bir bebekle yanyanaydık annesinin ellerinden tutup bütün evi dolaşırken benim kızım daha ayaklarının üzerinde duramıyor. Berenimin hiç bir zaman neler yapabileceğini bilemiycem bunları düşünüp kahraloyorum ben evlatlarımı kolluyamadım ve benim suçumu onlar çekiyorlar.sadece buna kahroluyorum.Tabiki allah yazmış bize bu kadere asla karşı gelmek aklımdan geçmiyor ama annelik başka bir şey çocuklarının incinmesi acı çekmesine dayanamıyor insan. Beren içinde sürekli ya karnımda can verirken acı çektiyse şimdi toprak oldu neler geldi başına bir sürü şey geçiyor içimden.deliricek gibi oluyorum düşünmekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…