cnm seni çok iyi anlıyorum ama bir bebeğin var sağlıklı mis kokusunu içine çekebiliyorsun
benim 6 evladımın kokusunu duyamadan kaybettim
beterin beteri var RABBİM evladını uzun ömürlü sağlıklı eylesin inş
Allah kızınıza hayırlı,saĞlıklı,uzuun ÖmÜr versİn İnŞallah.ÜzÜlmemek elde deĞİl tabİ.ama hİÇ olmazsa kızınızla tesellİ bulursunuz.ben ÜÇÜz hamİleydİm hepsİnİ kaybettİm erken doĞumla.gerÇekten her beterİn daha beterİ var.herzaman ŞÜkretmek lazım.
allah sabir versin
öbür evladinida en yakin zamanda alirsin insallah kucagina
canım üzme kendini
Allaha şükür hiç değilse bir bebeğin gözlerini dünyaya açmış
umarım bir an evvel sağlıklı bişekilde bebeğini kucağına alırsın
dualarımız seninle............................
Ah kıyamam sana ya,
İnşallah en kısa zamanda bebeğinizi sağlıkla kollarınıza alırsınız,
diğer yavrunuz için, Allah'ın takdiri demekten başka birşey gelmiyor içimden...
Allah yavrunuzu size bağışlasın...
sevgiler...
Allah yavrunuzu sağlıkla size bağışlasın..
dualarım sizinle..
canım allah kaybettiğin yavrunun ömrünü küçük kızının ömrüne katsın, şükretki bebeklerinin ikisini de kaybetmedin. diğer bebeğin de iyileşecek, bu acıları unutturacak sana inşallah...
Allah sanada sabır versin canım. çok şükür sona yaklaşmışsınız sabırlı davranır prenseslerin inşallas sağ sağlim kucağına alırsın minik bebeklerini benim içinde ikiside sıkıca sarılıp doyasıya koklarsın cennet kokularınıbende 2 kız bekliyorum Allah izin verirse...
Yazınızı okurken gözyaşlarımı tutatamadım. Rabbim Berile Sağlık sıhhat ömür verir inşallah.
Kaybettiğiniz kızınızda cennette sizi bekliyor annesi ben eminim buna. Bende kızlarıma hamile kalmadan 1 sene önce bir oğlan bebeğimi 16 haftalıkken kaybetmiştim. biliyorumki o da annesini cennette bekliyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?