Premature Bebekler Kızımı istiyorum

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

ebrizm

Prenses Beril in annesi
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2007
2.133
14
358
İzmir
Bu gün moralim çok bozuk arkadaşlar ikiz annelerinin yazılarına baktım sabah. ne mutlu iki bebeklerininde fotoğraflarını koymuşlar. Sağlıklılar çok şükür. Ben niye bunları hak etmedim suçum neydiki meleğimin biri giitti diğeri sorunlar yaşıyor doğduğu andan beri savaş veriyor. Meleğimi Berenimi istiyorum yokluğu her geçen gün içimi daha fazla acıtıyor. içimde kocaman bir yumru var sanki göğsüme bastıram. Dün gece erilimin diş sıkıntısı vardı uyuyamadı geç saate kadar o dalınca biraz uyumuşum ama tedirgin bir uykuki yarı uyanık gibi. karnımda kımıldıyorlar gibi geldi sanki hala hamileyim ve kızlarımda içimde oyunlar oynuyorlar. Keşke o günlere dönsek gecenin bir yarısı sert bir hareketle irkilip uyansam ikiside sağlıklı olsalar. Meleğimi bir kere koklamak isterdim kucağımda ninni söyleyip boncuk gözlerine bakmak beril i nasıl içime çekip kokluyorsam onunda o mis gibi kokusunu içime çekmek öpmeye doyamamk. Gerçekten artık dayanamıyorum.senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

canım üzme kendini
Allaha şükür hiç değilse bir bebeğin gözlerini dünyaya açmış
umarım bir an evvel sağlıklı bişekilde bebeğini kucağına alırsın
dualarımız seninle............................

Ah kıyamam sana ya,
ınşallah en kısa zamanda bebeğinizi sağlıkla kollarınıza alırsınız,
diğer yavrunuz için, Allah'ın takdiri demekten başka birşey gelmiyor içimden...
Allah yavrunuzu size bağışlasın...
sevgiler...

canım allah kaybettiğin yavrunun ömrünü küçük kızının ömrüne katsın, şükretki bebeklerinin ikisini de kaybetmedin. diğer bebeğin de iyileşecek, bu acıları unutturacak sana inşallah...

cnm seni çok iyi anlıyorum ama bir bebeğin var sağlıklı mis kokusunu içine çekebiliyorsun

benim 6 evladımın kokusunu duyamadan kaybettim

beterin beteri var RABBıM evladını uzun ömürlü sağlıklı eylesin inş

Allah kızınıza hayırlı,saĞlıklı,uzuun ÖmÜr versın ınŞallah.ÜzÜlmemek elde deĞıl tabı.ama hıÇ olmazsa kızınızla tesellı bulursunuz.ben ÜÇÜz hamıleydım hepsını kaybettım erken doĞumla.gerÇekten her beterın daha beterı var.herzaman ŞÜkretmek lazım.

hepinize desteğiniz için çok teşekkürler 8 ay oldu kızımı kaybedeli ve diğer kızıma kavuşalı. Hayattaki kızımın gelişimini görünce acabalarla yaşıyorum oda bunları yaparmıydı diye kahroluyorum

allah en kısa zamanda kucağınıza bir bebek kısmet etsin

allah sizede sabır versin gerçekten evlat acısı hiç bir şeye benzemiyor

çok şükür tabiki diğer kızımıda kaybedebilirdim allah onu bağışladı ama berenimide keşke kısmet etseydi

Allah sabır versin,çok şükür ki iki bebeğinizi birden kaybetmemişiniz.Umarım en kısa zamanda acınız hafifler.Allah bebişinize sağlıklı sıhhatli uzun ömürler versin.

iyi dilekleriniz ve dualarınız için çok teşekkürler

canım allah kaybettiğin yavrunun ömrünü küçük kızının ömrüne katsın, şükretki bebeklerinin ikisini de kaybetmedin. diğer bebeğin de iyileşecek, bu acıları unutturacak sana inşallah...

inşallah kızımın sağlığı için her şeye razıyım. dediğin gibi olur inşallah canım her şeyimiz. teşekkürler

bende 2 kız bekliyorum Allah izin verirse...
Yazınızı okurken gözyaşlarımı tutatamadım. Rabbim Berile Sağlık sıhhat ömür verir inşallah.
Kaybettiğiniz kızınızda cennette sizi bekliyor annesi ben eminim buna. Bende kızlarıma hamile kalmadan 1 sene önce bir oğlan bebeğimi 16 haftalıkken kaybetmiştim. biliyorumki o da annesini cennette bekliyor...

Benimde bogazım dügümlendi çok zor canım evlat hasreti rabbim kimseye yaşatmasın..gözlerim doldu yazını okurken o kadar içten istiyrosun ki için o kadar çok yanıyorki tabbim yavruna uzun ömürler nasip etsin....

Allah sanada sabır versin canım. çok şükür sona yaklaşmışsınız sabırlı davranır prenseslerin inşallas sağ sağlim kucağına alırsın minik bebeklerini benim içinde ikiside sıkıca sarılıp doyasıya koklarsın cennet kokularını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…