Kızımı büyütürken(çalışan anneler)

Bende aynı şeyleri yaşadığım icin sizi çok iyi anlıyorum. Allah güç kuvvet versin. Günün birinde çocuğunuz büyüyecek ve hersey çok daha kolay olacak .
:) İnşallah hepimize güç versin Allah.Bu sefer de 2. çocuk olursa sar başa :)))))

Teşekkür ederim yorumunuz için.Öneriniz için.Eşimin kaldıgı binada telefon çekmiyor,yemekleri sıkıntılı moral yok duş alacak sıcak suları yok vs. bir de eşime telefonda sürekli moral vermekle uğraşıyorum.Herşeyi içime atıyorum.Aglıyorsam kızımın yanında aglamıyorum görmesin diye.Şükür farketmiyor ama herkese baba diyor.Benzetiyor.
Evle iş arası 1 km ama motorla gidip geliyorum 2 dk mı alıyor1 de cıksam 1i 5 geçe işteyim mesela

Yorumunuza teşekkür ederim.Bunları başkalarından duymak benim için moral oldu :)

Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim.Ben sınavı kazandığımı ögrendikten 2 gün sonra ögrendim bebegimin de olacagını.Hamilelikte çalışmıyordum.O yüzden sıkıntı çekmedim.Ama stresli ve sabır gerektiren,dikkat gerektiren iş yaptığımız için çocuğa da vakit ayırmak zor olabilir.Bilinçli davranmanız çok güzel.Hayırlı bir zamanda Allah nasip eder inşallah.

Çocuğunuz için herşeyi yaptığınız ortada. Bence daha ne yapabilirim fikirlerine değil de biraz takdir edilmeye ihtiyacınız var ki sonuna kadar hakediyorsunuz.
Azcık da kendinize zaman ayırın yoksa bir gün tükenir bu kez mutsuz yetersiz bir anne olursunuz.

Öneriniz için sağolun. Tabiki bu yoğunlukta kendime de vakit ayırıyorum. Kızım çizgi film vs izlerken saç bakımı cilt bakımı gibi şeyler araştırıp uyguluyorum. Kitap okuyorum. Kişisel gelişim yazıları, seri diziler pilates vs. evde bunları boş vaktimde hemen degerlendiriyorum 5 10 dk bir boşluk bulursam bile.

Maşallahınız var,eksiğiniz yok. Hala dert edinmenizde çok güzel,kızınız çok şanslı.

Dahs ne yapacaksınız bol bol sevin sarılın öpün sohbet edin

Bende stajı bitirince düşünüyorum ama bakalım kısmet :)
Meslektaş olarak gurur duydum cidden hem çocuk büyüt hem işler güçler çok zor oluyor ama tebrik ediyorum can-ı gönülden

Evet gece kızım uyurken çalışıyorum.:) Başka türlü çalıştırmıyor çünkü
Bizimki uyuyunca ben koltuga serilip dizi izliyorum:) gerçekten bütün gün full hem çalışıp hem cocugu oyaladiktan sonra ders çalışmak çok saglam bir irade gerektiriyor sizi tebrik ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…