kızımı bazen zapdedemiyorum yardım lütfen !!

grafi77

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2008
3
0
Merhabalar 21 aylık bir kızım var ,tek çocuk ve ben 4 aydır çalışıyorum, kızıma anneannesi bakıyor .
Altlı üstlü oturuyoruz.Benim problemim kızım gün içinde çıldırma seviyesine geliyormuş kendini yerlere atıyor, bağırıyor, ağlıyor dışarı çıkmak istiyormuş. Yemek yemek istemiyor zorla yemek yiyormuş.Zavallı annem baş edemediği bazı zamanlar ağlıyormuş kadıncağız. İmkanım olsa çalışmayacağım kızımı büyüteceğim ama mecburum çalışmaya çok zorda kalırsam bırakırım işi o ayrı mesele de, şu an ne yapacağımı bilemiyorum.Annem bacaklarından rahatsız ve çok aktif yürüyemiyor ve kızım pire gib yerinde durmuyor dolayısıyla çok dışarı çıkmıyorlar.Gün içinde bi komşuya gidiyorlar.Hava sıcak olsa tam anlamıyla ya da yakın bi park olsa gidecekler ama o da yok.Kızımın bu durumu beni çok üzüyor ve onun huysuz agrasif mutsuz bir çocuk olmasında korkuyorum.Gece uyurken ağlayarak uyanıyor.Sağlık problemi yok çok ta sıcak kanlı bi kız yabancılık hissetmez ve erkekleri daha çok seviyor babamı dayısını erkek kuzenlerini bayanlardan daha yakın.Olayı ve hyunu anlatmaya çalıştım ne yapacağım lütfen yardım edin bana :a015:

canım zor bi durum..eve gelince vaktinin çoğunu onunla geçir bence..oyunlar oynayın..anneannede buna katılsın..yarın ben işe gidicem kızım anneanneyle devam edersiniz oyuna..sana eğer çalışmazsamm sana oyuncak alamam de.ve eve bir süreliğine her gelişinde bişeyler getir..anneannesine çocuğun önünde sor uslu durdumu bu oyuncağı hakkettimi diye..üzmüşse (tabii bu çocuğun ço beğendiği,ısrarla istediği bişey olsun.)peki yarında bakalım yarın üzmezse hediyesini vericem de..sonra bunu haftalık olarak değiştir günlük ödüller yerine...mesela haftasonu parkla mükaafatllandır..ona istediği birşeyi al.sinema ile ödüllendir..ve hep olumlu konuş...sen akıllısın..beni ve aanneanneni üzmezsin falan diye...üzdüğü zaman anneannesini buna çok üzüldüğünü belli ett..sözle sürekli dile getir..umarım düzelir..benim görümcemin çocuğuda böyle..bunları uyguladı...işe yaradı umarım sndede yarar sıkma canını arkadaaşım..çocuk bu..zorlukla büyüyo..allah başka dert vermesin...

X