Zamana birakaym o zaman geceleri skmaym kuzusumu o istediği zaman bıraksın zaten uç defa gece etmiyor gunduzumuz yok çok tesekkurlerTabiki söyleyen oldu milletin ağzı durmuyor ki. Karnındaki zehirlenir ölür diyen bile vardı. Dr umdan onay çıktı hiçbir sıkıntısı olmaz dedi.
Tamden var mesela internette arastirin. Iki bebegini doğurunca bile emzirenler çok var.
Siz halsiz kaliyorsaniz kesin ama sikintiniz yoksa cocuklara zarar gelmesin diye kesmek istiyorsanız gerek yok emzirin.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kizime gece meme emmeyi biraktiramiyorum
- Konu Sahibi Alyaser
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- emzirirken hamilelik
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 7 Eylül 2015
- 12.206
- 31.230
- 598
Kolay gelsin simdi gördüm hemseriymisiz :) neden bulunduğunuz yerde dr yok?Zamana birakaym o zaman geceleri skmaym kuzusumu o istediği zaman bıraksın zaten uç defa gece etmiyor gunduzumuz yok çok tesekkurler
- 19 Aralık 2011
- 583
- 165
- 323
- 37
canım gece yanına bır cay tabağına sirke koy o ıstedıkce meme ucuna sırke sur zaten mıdesını bulandırır almaz,ben oyle yaptımKafam çok karisik simdi durum şöyle 6 haftalık hamileyim. 16 aylık kızım war ve gündüz çok az aglasada emmeyu unuttuk ama gece yatacak zaman olmuyor aci surdumm içim gide gide ama acıyı sewdgnden yine kaptı memeyi limon durdum bana misin demedii ne yapsam etsem olmuyor. Emzirmeye dewam edeym desem ikisinden birine zarar gelmesinden korkuyorum ki emzirenlerde doğduğunda ikisine de dewam edenler warmis okuduğum kadarıyla ama büyüklerde diyor ki biri diyor krnindakini zehrlersn biri diyor kızını zehrlersinn yok küçük kalır daha neler neler delrcem kesimde kiyamiyo dewam et diyo bende kiyamiyorum ama napcamuda bilmiyorum lütfen akil serin yardım edin simdiden teşekürler